Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Ekologická recyklace odpadu. Výkup: -barevné kovy. Zpracování: -kovových odpadů, odpadu z barevných kovů Kovošrot, elektrošrot. Ekologická likvidace autovraků. pobočka Otrokovice Toma B 42.

Společnost Nanuk.ID s.r.o. se pohybuje v online marketingu, nabízí balíčky marketingových služeb.

Společnost Centrum technických služeb Kuřim, s.r.o. provozuje technické služby: - svoz odpadu - provoz sběrných dvorů a separace odpadů - údržba zeleně - nákladní autodoprava - údržba komunikací - údržba veřejného osvětlení - správa hřbitova

Společnost BMS 1, spol. s r.o. provádí: - revize, opravy, kontroly čerpacích stanic - průmyslové čištění speciálními technologiemi - čištění nádrží na ropné látky - prodej, montáž stojanů, měřidel a dalších technologií pro čerpací stanice.

Mary Poppins s.r.o. je miniškolka sídlící v Brně - Králově Poli. Ve školce provozujeme: - jesle - školku - oddělení pro děti se speciálními vzdělávacími potřebami. Zajišťujeme také: - hlídání dětí mimo pracovní dobu - hlídání dětí doma, nebo ve školce - krátkodobé hlídání - dlouhodobé hlídání.

Společnost Bruker s.r.o. nabízí softwarová řešení pro oblast hmotnostní spektrometrie.

Společnost TRESCON Executive Search s.r.o. poskytuje: - personální poradenství - vyhledávání zaměstnanců

Realitní kancelář společnosti HOME Hunters, s.r.o. poskytuje prodej nemovitostí. Pobočka Praha - adresa: Senovážné náměstí 978/23, 110 00 Praha 1.

Společnost Agerit, s.r.o. provádí: - správu počítačových sítí a techniky - stavbu počítačových sítí - stavbu a správu serverů na klíč - dodávku hardware, software - vývoj software

Společnost Database CZ, spol. s r.o.poskytuje dodávku a servis: - VoIP telefonní ústředny - hlásky do ústředen, hlasových zařízení Realizuje vývoj softwaru pro call centra.

M-CREDIT, s.r.o. provozuje Royal Thai - originální thajské masáže. Adresa provozovny: Údolní 393/18 602 00 Brno Otevírací hodiny: Po-Ne 10:00-22:00

Reklamní činnost. Zprostředkovatelská činnost.

Realitní, poradenská a zprostředkovatelská kancelář - prodej nemovitostí.

MD Consulting s.r.o. provozuje cestovní kancelář. Organizujeme: - semináře - školení.

MEA Reality, s.r.o. je realitní kancelář. Provozovna: Svatopetrská 35/7 617 00 Brno

Avalanche media s.r.o. se zaměřuje na vývoj softwaru, online marketing a na tvorbu webových stránek.

digihive s.r.o. se specializuje na online marketing a tvorbu webových stránek.

WebMill media s.r.o. se zaměřuje na návrh a tvorbu webových stránek, e-shopů a na marketing.

inGRID Capital s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek, SEO a poradenství.

UniPortal s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových prezentací a oblast e-commerce.

Prodej a zakázková výroba barevných a reflexních nažehlovaček. Potisk triček, zápisníků a dalších dárkových předmětů.

Meister Design s.r.o. je firma podnikající v oboru podlah. Podlahy instalujeme: - byty - rodinné domy - projekty stavebních firem. Sortiment: - variabilní panely - podlahové krytiny - lišty - světla. Konzultace, poradenství, montáž, rekonstrukce v oboru podlah. Meister Design s.r.o. - Vzorkovna Lukáš Mrkvica Ponětovská ...

MERKUR - REVUE, s.r.o. je vydavatelství. Vydáváme: - časopis Merkur Revue - odborný časopis pro filatelii, numismatiku a notafilii - odborné knihy zaměřené na filatelii. Nově nabízíme knihařské zpracování časopisu do vazby.