Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Služby - manažerské poradenství - konzultace a koučink - manažerský rozvoj, koučování - trénink manažerských dovedností, komunikace, řešení konfliktů, a mediace.

Marketingové služby - PPC reklama - grafické návrhy - webdesign - webhosting - SEO optimalizace.

REVITAL GARANT, s.r.o. se zaměřuje na ostrahu majetku, bezpečnostní a detektivní služby.

Služby - kadeřnictví - orientální epilace - kosmetika - masáže - manikúra, modeláž nehtů - pedikúra.

Činnost: - provoz informačního serveru s právní tématikou.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Kopírovací centrum - copy centrum - kopírování černobílé i barevné, od velikostí A5 do A0 - laminování, vazby. Projekční činnost - projektové dokumentace.

SB STĚHOVÁNÍ BRNO s.r.o. nabízí komplexní služby v oblasti stěhování, autodopravy a skladování. Stěhujeme byty, domy, firmy, instituce a specializujeme se na manipulaci s těžkými břemeny. Stěhujeme do zahraničí: Garantujeme odborné a vysoce profesionální služby.

KONTEST s.r.o. provádí stavební práce, dodávku, montáž. Izolace plochých střech: -hydroizolační pásy -pokládka EXTRASKLOBIT, ELASTEK, GLASTEK, lepení -reflexní nátěr. Malby, nátěry: -interiérů vč. protiplísňových -nástřik VARIOPAINT -konstrukcí střech. Oplocení: -pozinkované pletivo -PVC. Podlahy: -lité anhydritové potěry ...

Reklamní agentura. Služby: -výroba reklamních panelů -grafika ze samolepicích folií -loga, nápisy, výlohy, firemní štíty -polepy firemních automobilů. Tiskařské práce: -sítotisk na samolepky -ofsetový tisk, vizitky, katalogy, letáky.

Grafické studio Kobra Design, s. r. o. má dlouholeté zkušenosti v oblasti reklamy a grafického designu. Zabýváme se sazbou a zlomem všech druhů tiskovin, vytvoříme logo, vytvoříme design pro váš nový web, dodáváme redakční systémy, eshopy i aplikace pro rozesílání newsletterů, zpracujeme videomateriál či profesionálně nafotíme vaše produkty, ...

Činností EXTERIER - DESIGN s.r.o. je: - exteriérová architektura rodinných domů. - zahradní architektura. - veřejná zeleň - sadové úpravy měst, obcí, parky, dětská hřiště.

Adéla Eckertová má masážní salón, kde poskytuje masáže: - rekondiční - těhotenskou - bylinkovou . protimigrénovou S masážními službami může přijet až k Vám domů.

Eva Káňová má mobilní psí studio, kde nabízí úpravy srsti, ošetření zubů, spa pro psí mazlíčky (bahenní zábaly, aroma koupele).

Zajištění profesionalniho ozvučení, osvětlení podií, zkrátka technické stránky kulturních akcí, expozicí a výstav, sportovních událostí, koncertů, divadelních představení, plesů, svateb, firemních i soukromích večírku.

DĚLÁME REALITY SRDCEM s.r.o. je realitní společnost, která se zabývá výkupem, prodejem a pronájmem nemovitostí. Klientům také zajistí financování, právní služby, odhady tržních cen - komplexní služby v realitách.

GrossoCom s.r.o. se specializují se na komplexní dodávky a správu IT infrastruktury. Mezi naše priority patří zejména: outsourcing it, externí správa sítě, zálohování a ochrana firemních dat, datová úložiště.

B.A. SECURITY SERVICE s.r.o. provádí fyzickou ostrahu a specializuje se na kamerový dohled a dodávku, montáž a servis kamerových systémů.

Firma Petr Jung se zabývá především realizací zemních, bouracích a výkopových prací pomocí techniky. Dále nabízíme služby kontejnerové dopravy a vývoz a ekologickou likvidaci odpadů. Působíme především v okrese Louny. Naše služby: - zemní, bourací a výkopové práce (vodovodní a kanalizační přípojky, výkopy základů domů, jam, bazénů, příprava ...

Práce úklidové: -úklid firemních prostor, kanceláří -úklid společných prostor bytových domů -čištení koberců, podlah, sedacích souprav -mytí oken, prosklené plochy -úklízení po stavebních, malířských pracích -strojní mytí hal.

Vývoj, výroba: - sítotisk, reklama, UV lakování, číslování - samolepky - technické štítky: - hliníkové - polykarbonátové - nerezové - luxusní mosazné firemní štíty a cedule - etikety - bezpečnostní značky - reklamní předměty - gravírování.

Webite, s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových aplikací a stránek, SEO a na grafické práce.

Společnost I.J.M – TRANSPORT s.r.o. provozuje autodopravu. Uskutečňuje rozvoz a dovoz zboží do obchodní sítě ve vnitrostátní i zahraniční autodopravě, provádí opravy a diagnostika pro osobní a nákladní vozidla, pneuservis pro osobní automobily. Dále se společnost zabývá pronajímáním prostor, parkovacími službami.

EKOTERN servis s.r.o. poskytuje služby vzdělávání: - semináře - školení, kurzy - poradenská činnost v ekonomických, obchodních a technických oblastech podnikatelské praxe