Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Činnost: - nakladatelství - produkční společnost - kulturní agentura.

TANK s.r.o. se zaměřuje na finanční poradenství, on-line software a na tvorbu webových prezentací.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní - expresní zásilky - skladování - železniční doprava - lodní doprava.

Služby - pronájem zpevněných ploch, kanceláří a technické budovy.

Služby: - realitní kancelář.

RABLOX, s.r.o. Vám rádi pomohou při nafouknutí balónku héliem na počkání, půjčí kostýmy a veškerých doplňku na party. Naši prodejnu najdete přibližně 80 metrů od tramvajové zastávky Šilingrovo náměstí v ulici Pekařská (tramvaje č. 5 a 6), 160 metrů od zastávky Šilingrovo náměstí v ulici Husova (tramvaj č. 12, autobusy N89, N92, N93, N95 a N99), 10 ...

Solárium PROFI s.r.o. zajišťuje prodej, servis a leasing solárií: - Hapro - Luxura - Ergoline - Soltron. Prodáváme nová i použitá profesionální a privátní solária. Solární kosmetika Supertan, solární trubice s životností 800 hodin. Doprava zdarma po ČR.

Electronic Waste Recycling s.r.o. zabezpečuje výkup a likvidaci odpadu.

Feel Better s.r.o. provádí kosmetické ošetření, manikúru, různé druhy masáží a provozuje solárium.

Služby: - internetový katalog stavebních firem a řemeslníků

Služby - vývoj software - design, prezentace - brainstorming.

CALLISTO GRAND s.r.o. se zaměřuje na poradenství, mentoring a koučink.

Činnost: - služby v oblasti polygrafie - výsek z papíru, lepenky i plastů - laminování - reliéfní tisk, ofsetový tisk - perforace

Služby: - úklidové - mytí oken - čištění koberců, čalounění.

Kopírovací centrum. Prodej, e-shop - kancelářské potřeby - doplňky a příslušenství k počítačům a PC - náplně - kabely, redukce.

SWJ TRADE, s.r.o. se zaměřuje na truhlářství, podlahářství, opravu a revize elektrických zařízení a na elektroinstalace.

Služby: - realitní kancelář.

ATIN-CA, s.r.o. dodávají zařízení a vybavení pro: -interiéry hotelů -restaurací -kaváren -barů -cukráren -pekařství -rychlého občerstvení -interiéry obchodů.

AVALANCHE POSTER, s.r.o. poskytuje: -venkovní reklamní činnost -billboardy -bigboardy -umístění reklamních plachet na objektech -provoz velkoplošných obrazovek v Brně -produkci Vašich reklamních spotů. Navrhujeme a tiskneme billboardy, bannery a zajišťujeme další outdoorové reklamní aktivity.

POINT CZ, s.r.o. je společnost zajišťující výrobu: -plochý ofsetový tisk na pěti a deseti barevných strojích - B1 a B2 formát -digitální ofsetový tisk - A3+ formát Kalendářová výroba - stolní i nástěnné. Výroba, skládání a lepení krabiček. Knihařské zpracování: -vazby -Twin Wire -falcování -lepení -výsek -ražba -lamino ...

Detektivní kancelář: - detektivní služby - odposlechy, sledování osob.

Martina Műller poskytuje ve svém kosmetickém salóně: - úpravu obočí a prodlužování řas - odbarvování chloupků, barvení řas a obočí - depilace chloupků - čištění pleti, aplikace pleťových masek - kosmetické masáže obličeje, krku a dekoltu - poradenství v ošetřování pleti

TOP-WORS, s.r.o. se zaměřuje na focení produktů a zboží pro e-shopy, katalogy a časopisy.