Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
V+V SLUŽBY, s.r.o. zajišťuje ekologickou likvidaci sypkých materiálů.

RAVO Trade EKO, s.r.o. jako velkoobchod světelné techniky, poskytování konzultační činnosti v oblasti legislativy životního prostředí.

Služby: - outsourcing administrativních a podpůrných činností

Služby: - hlídací a bezpečnostní agentura - fyzická ochrana osob - recepční služby - detektivní služby - montáž zabezpečovací techniky

Whys s.r.o. se zaměřuje na vývoj webových prezentací, e-shopů a na marketingové služby.

NAXX GUARD a.s. se zaměřuje na fyzickou a mobilní ochranu, zkoušky profesní certifikace a na pořadatelskou činnost.

Služby v péči o vizáž - kosmetika - kadeřnictví - manikúra - pedikúra.

Ing. Kateřina Nováková má realitní společnost, která Vám zajistí kromě nákupu/prodeje nemovitosti i odhad ceny, zajistí Vám hypotéku, právní služby, stěhování, pojištění, převod energií, malování a dalšími potřebami.

Služby - online aplikace faktury, zálohové faktury, cenové nabídky, objednávky, dodací listy a dobropisy.

Služby - připojení k internetu - prodej výpočetní techniky - opravy pc - montáž satelitů.

Prodej: - balkánské speciality - koření - masné a mléčné výrobky - těstoviny - olivy - sladkosti

Služby: - kamionová doprava - vnitrostátní, mezinárodní - sběrná služba - skladování Dodávka, montáž: - interiérové dveře - protipožární dveře - protihlukové dveře - kouřotěsné interiérové dveře - zárubně.

AG Enginnering s.r.o. poskytuje projekční a inženýrskou činnost.

Luxus plus, s.r.o. je bezpečnostní služba a úklidová služba.

STAMPO - KARTON s.r.o. je polygrafické centrum, ofset: -kašírování -zhotovení šanonů -výšeky reklamních sloh, stojanů, krabiček, nosičů -ražba -číslování -perforace -bigování -dokončovací práce -výseky plastů a těsnění.

STAGA stavební agentura s.r.o. poskytuje sofesionální služby v oblasti stavební ekonomiky. Nabízíme služby investorům, stavebním firmám, projektantům, architektům i soudním znalcům. -stavebními kalkulacemi -analýzy nabídek v rámci výběrových řízení -cenová kontrola výstavby -oceňování škod, propočet investičních nákladů projektu.

V internetovém obchodě magickebylinky.cz a také v kamenné prodejně v Třebíči nakoupíte přírodní produkty. Prodáváme přírodní kosmetiku, prostředky pro zdraví, veterinární péči, magii, aromaterapii, ale také Bachovy květové esence.

Prima Studio, s.r.o. provozuje: - kadeřnictví, prodlužování vlasů - kosmetiku, permanentní make - up - pedikúru - manikúru - modeláž nehtů - solárium - výroba nábytku na zakázku

Grafické návrhy a DTP služby, full servis tisku: -časopisy, knihy, vizitky, letáky, billboardy, řezaná reklama, brožury, katalogy, skládačky, reklamní předměty -tamponový tisk -sítotisk.

Dopravní, logistická a spediční společnost. zajištění balení zásilek včetně zámořských balení, spediční logistika a doprava zboží.

Salon Goldenhair s.r.o. se zaměřuje na kadeřnictví, kosmetické služby a provádí různé druhy masáží.