Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Dagmar Kutá je architektka, která má navrhne interiér dle Vašich představ. Působí v Ostravě.

Daniela Grycmonová vlastní kosmetický salón, kde Vám poskytne služby: - Ruční masáž obličeje - lymfatická masáž - Ošetření pleti a hloubkové čištění - Barvení a úprava obočí a řas - Depilace nohou a rukou - Trvalá na řasy

Grafické studio: - firemní tiskoviny - vizuální styl, značky - plakáty - webdesign.

Činnost: - správa vlastních nemovitostí.

Činnost: - správa nemovitostí - pronájem bytů, nebytových prostor.

Ing. Radana Dokulilová provozuje soukromou psychoterapii.

Professional Facility Management, a.s. zajišťuje nájem obchodních, kancelářských a skladovacích prostor. Provádí správu objektů a nemovitostí.

Služby - vývoj aplikací pro mobilní zařízení včetně grafického návrhu.

Návrh, tvorba: - internetové prezentace - internetové obchod, e-shopy - webdesign - webové portály.

Realitní kancelář - prodej nemovitostí. Služby - sjednávání úvěrů na bydlení - hypotéky, spotřebitelské úvěry - pojištění majetku, osob, vozidel.

Trust Corporations s.r.o. je realitní kancelář zaměřující se na výměny a privatizace obecních i státních bytů v Brně a na prodej, nákup a pronájem nemovitostí.

Realitní činnost - prodej a pronájm bytových, komerčních i průmyslových prostor.

Reklamní a mediální agentura: -produkce společenských a sportovních akcí -kompletní rádio reklama -billboardové reklamní kampaně -výstavy, expozice -reklamní předměty -kreativa -cateringové služby -hostesing -reklamní a umělecké fotografie -chodící reklama -roznos letáků nejen na křižovatkách -slavnostní otevření nových center a ...

Realitní kancelář. Kompletní realitní servis: -zpracování kupní smlouvy -zpracování návrhu na zápis do katastru nemovitostí a následný vklad -zpracování smlouvy o převodu členských práv a povinností k družstevnímu bytu -zpracování všech typů nájemních smluv -zpracování smlouvy o věcném břemeni -zpracování zástavní smlouvy ...

Cvičení - pilates - TRX - zumba - bosu - pro děti Fitness centrum Solárium Provoz - spinning - trampolínky.

Graphics Systems, s.r.o. zajišťujeg gravírování, vyřezávání, řezání -plasty, plexisklo, pryž, dřevo. Řezání-plexiskla, pryže, dřeva laserem (laser ISL4 CO) Digitální UV tisk Tisk fólií pro výherní automaty Potisk folií-digitální tisk na folie. Řezání plexiskla pro výherní automaty a automobilový průmysl. Výroba, prodej razítek, ...

NOcrime s.r.o. se zaměřuje na správu a inkaso pohledávek, účetnictví, fyzickou ostrahu a bezpečnostní systémy a na detektivní a právní služby.

ABIAN s.r.o. zajišťuje stavební činnost, dodávku, prodej: -čistírny odpadních vod 2-2000 EO -anaerobní čistírny vod -lapače tuku a olejů -odlučovače ropných látek -čerpací stanice odpadních vod -nádrže, vodoměrné šachty -segmentové krytí nádrží -bazény (homogenní polypropylen) -bazénová chemie -chemie -biopreparáty.

Logian s.r.o. se zaměřuje na poskytování logistických služeb, navrhování vybavení skladů, projektové řízení projektů, modernizaci logistických procesů a na školení zaměstnanců.

Milan Kalina se zaměřuje na stěhování domácností i firem, montáž a demontáž nábytku a na vyklízecí a úklidové služby.

WAMP reklama s.r.o. poskytuje tiskové, grafické a reklamní služby. Zajistí plnohodnotnou firemní propagaci. Vytváří: bilboardy, cedule, polepy aut a výloh, bannery, backlight, stojany apod.

Montostav, s.r.o. se zabývá: -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení -Provozování vodovodů a kanalizací a úprava a rozvod vody -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související ...