Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Úklidové práce K&M se zaměřuje na úklid domácností, firem, čištění čalounění, koberců, kůže a na mytí oken.

Služby: - ekonomické a strategické poradenství

Prodej, e-shop: - software - nový i použitý software Služby: - dovoz softwaru ze zahraničí - vývoj vlastních počítačových aplikací

Distribuce: - CAM systémů SolidCAM a InventorCAM systémů pro řízení obráběcích CNC strojů.

Služby, poradenství: - dotace z EU - výběrová řízení, veřejné zakázky.

Činnost: - nakladatelství - produkční společnost - kulturní agentura.

TANK s.r.o. se zaměřuje na finanční poradenství, on-line software a na tvorbu webových prezentací.

Služby: - nákladní autodoprava vnitrostátní a mezinárodní - expresní zásilky - skladování - železniční doprava - lodní doprava.

Služby - pronájem zpevněných ploch, kanceláří a technické budovy.

Služby: - realitní kancelář.

RABLOX, s.r.o. Vám rádi pomohou při nafouknutí balónku héliem na počkání, půjčí kostýmy a veškerých doplňku na party. Naši prodejnu najdete přibližně 80 metrů od tramvajové zastávky Šilingrovo náměstí v ulici Pekařská (tramvaje č. 5 a 6), 160 metrů od zastávky Šilingrovo náměstí v ulici Husova (tramvaj č. 12, autobusy N89, N92, N93, N95 a N99), 10 ...

Solárium PROFI s.r.o. zajišťuje prodej, servis a leasing solárií: - Hapro - Luxura - Ergoline - Soltron. Prodáváme nová i použitá profesionální a privátní solária. Solární kosmetika Supertan, solární trubice s životností 800 hodin. Doprava zdarma po ČR.

Electronic Waste Recycling s.r.o. zabezpečuje výkup a likvidaci odpadu.

Feel Better s.r.o. provádí kosmetické ošetření, manikúru, různé druhy masáží a provozuje solárium.

Služby: - internetový katalog stavebních firem a řemeslníků

Služby - vývoj software - design, prezentace - brainstorming.

CALLISTO GRAND s.r.o. se zaměřuje na poradenství, mentoring a koučink.

Činnost: - služby v oblasti polygrafie - výsek z papíru, lepenky i plastů - laminování - reliéfní tisk, ofsetový tisk - perforace

Služby: - úklidové - mytí oken - čištění koberců, čalounění.

Kopírovací centrum. Prodej, e-shop - kancelářské potřeby - doplňky a příslušenství k počítačům a PC - náplně - kabely, redukce.

SWJ TRADE, s.r.o. se zaměřuje na truhlářství, podlahářství, opravu a revize elektrických zařízení a na elektroinstalace.

Služby: - realitní kancelář.