Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
HR builders s.r.o. se zaměřuje na personální služby v oblasti IT, na odborné a psychologické testy a provozuje assesment centra.

EmBrand s.r.o. se zaměřuje na online marketing, kariérní weby, náborová videa, copywriting, grafické služby a na sociální sítě.

R 21, s.r.o. se zaměřuje na prodej, pronájem a nákup nemovitostí, stěhování, zajištění financování a na developerské projekty.

Kosmetické studio Nefertiti. Služby: - laserová lipolýza - kryolipolýza - trvalá depilace - vibrační plošina - omlazující rituály - tělové rituály - kosmetika - masáže - kosmetické zázraky....

SAB Digital se zaměřuje na streamování, multimediální služby, video, audio, pořádání akcí s vlastním technickým zázemím a na doplňkové služby.

Ordema s.r.o. se zaměřuje na pravidelný a postavební úklid, tepování a na údržbu zeleně.

Nejčistější, s.r.o. se zaměřuje na péči a hlídání dětí, úklid domácností a poskytuje i služby hodinového manžela.

Služby, školení: - příprava a poradenství v oblasti ISO 9001 i v návaznosti na dotace - v oblasti poradenské, konzultační a vzdělávací činnosti systémů managementu - poradenství, příprava v oblasti managementu. - školení v oblasti automobilového průmyslu - zajištění vhodných dotačních titulů na celou šíři činnosti.

Komplexní tvorba GIS (geografické informační systémy) projektů. Služby: - velkoformátové barevné kopírování, skenování a tisk. Velkoobchod, distribuce: - velkoformátové, robotické skenery

Poskytujeme kompletní úklidové služby jako pravidelný denní úklid, generální úklid ( domů, bytů a kanceláří ), úklid po řemeslnících ( malování, výměna oken, …), předvánoční úklid, čištění koberců a čalouněného nábytku, mytí oken a čištění interiérů aut. Zaručujeme spolehlivost, preciznost, diskrétnost a individuální přístup k Vašim požadavkům ...

Služby: - digitální marketing.

Služby: - odborně garantovaný portál zaměřený na těhotenství a péči o dítě

Služby: - vyřizování povolení pro stavbu - projektová dokumentace - správa nemovitostí - koordinátor bezpečnosti práce na staveništi.

Služby: - manikúra - pedikúra - masáže

Značková samoobslužná prádelna Quickwash nabízí zákazníkům možnost v průběhu jedné hodiny vyprat a vysušit si své prádlo v profesionálních strojích za příznivé ceny. Máme provozovny v Ostravě a v Havířově. Můžete si přinést svůj prací prášek a aviváž, nebo si tyto zakoupit přímo v prádelně. Profesionální pračky vyperou prádlo rychleji a ...

Internetový obchod, e-shop: - kondomy - lubrikační gely - erotické pomůcky.

ASK - správa, s.r.o. funguje jako správa bytových domů pro společenství vlastníků, bytová družstva, obce, města. Správa nebytových - komerčních objektů ( kancelářské budovy, výrobní a průmyslové areály, budovy ordinací lékařů, apod. )

JF Šrot s.r.o. vykupuje železo a barevné kovy jako je: - železo - měď - hliník - mosaz/bronz - nerez - olov - cín - zinek - a také baterie

2Tom s.r.o. provádí webdesignové služby, tvorbu webových stránek a s tím související činnosti.

Služby - vývoj aplikace moderní počítačové grafiky v medicíně - vývoj inovativních řešení - lékařské zpracování obrazu a 3D vizualizace - anatomické modelování lidských tkání - rekonstrukce kraniálních defektů.

PAPÍR A TISK s.r.o. poskytuje papírenské služby, jako je: - laminování -digitální a velkoformátový tisk - ražba, vazbu apod.

ELTA RECYCLING s.r.o. je likvidace, sběrna odpadů.

A.M.Lighting, s.r.o. se zaměřuje na prodej a pronájem bytu, nekomerčních i komerčních prostor.

Činnost: - redakční, překladatelské služby v českém a anglickém jazyce.