Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Jana Beckerová provozuje realitní agenturu, která zajišťuje: - prodej, pronájem, podnájem: -kompletní servis -domy, rodinné domy, byty -nebytové prostory -pozemky, parkovací místa -chaty, chalupy -zahrada.

BARÁK-STAV s.r.o. poskytuje prodej a pronájem rodinných domů a bytů. Provádí výstavbu rodinných a bytových domy, zateplení objektů.

Grant Thornton Czech Republic a.s. se zaměřuje na auditorské služby, daňové, účetní a manažerské poradenství,

Grant Thornton Czech Republic a.s. se zaměřuje na auditorské služby, daňové, účetní a manažerské poradenství,

Ing. Viktor Sinajský provádí návrhy: - privátní interiéry - komerční interiéry - grafický a produktový design

LED Hunter media s.r.o. poskytuje reklamní činnost na: - LED obrazovkách - venkovních i vnitřních bannerech - BigBoardech - TV přenosech

Salon Galapa s.r.o. provozuje kadeřnictví a kosmetický salón, zaměřuje se také na prodlužování řas, manikúru, pedikúru a na maderoterapii.

EX Machine s.r.o. se zaměřuje na digitální marketing, vývoj a tvorbu webových prezentací a na správu online kampaní.

Mgr. Joanna Spiříková se zaměřuje na vizážistiké služby, péči o pleť a provádí různé druhy masáží.

BRNO MOONLIGHT s.r.o. se zaměřuje na úklidové služby, čištění koberců, čalouněného nábytku a interiérů vozidel.

Holistic Solutions s.r.o. se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti udržitelného rozvoje, zemědělství a ochrany životního prostředí.

KEVASPED s.r.o. se zaměřuje na dopravu různých materiálů a zboží, na skladování, logistiku, celní služby, cizojazyčné zastoupení a na pojištění zásilek v rámci CMR.

MARCO Consulting s.r.o. je společnost zabývající se tvorbou webových stránek, redakčním a publikačním systémem, webdesignem, reklamou a poradenstvím v oboru.

Jarmila Letfusová se zaměřuje na permanentní make-up, kosmetiku, prodlužování řas, modeláž nehtů a na prodej gelů z aloe vera.

Firma Úklid Nellysita se zaměřuje na úklidy domácností a na pravidelné, nepravidelné i generální úklidy kanceláří.

Bc. Ludmila Vaňková provozuje Studio Nely, ve kterém se zaměřuje na kosmetiku a různé druhy masáží.

brandthink s.r.o. se zaměřuje na reklamní služby, online marketing, tvorbu webových stránek, log, značek a s tím související činnosti.

Enemy s.r.o. se zaměřuje na technické služby týkající se ochrany majetku a objektů, výuku první pomoci a zdravotní dohled na pořádaných akcích.

MVLstav s.r.o. se zaměřuje na stavební, zemní a bourací práce, pokládku dlažby, výstavbu chodníků, ostrahu objektů a úklidové služby.

Společnost pageart s.r.o. se zaměřuje na tvorbu webových stránek, e-shopů, SEO a marketing.

Mechatrex, s.r.o. se specializuje na hardware, software, startup pro vývoj IoT zařízení a s tím související činnosti.

Dual Studio s.r.o. je fotografické, webdesignové a grafické studio zaměřující se na fotografie, grafiku, tisk a tvorbu webových stránek.

Úklidová firma. Služby: - kompletní pravidelné i jednorázové úklidy - výškové mytí oken demineralizovanou vodou - výškové vysávání - extrakční čištění koberců a čalounění - strojové čištění podlah - postavební úklid - vysokotlaké čištění - odstranění plevele bez chemikálií.

Služby: -vyklízení prostor, domů, bytů -odvoz odpadu -nakládání odpadu -odvážení odpadu každý den -úklid bytů, úklid domácností -úlid kanceláří, úklid administrativních budov -úklid činžovních domů, úklid panelový domů (i v zimním období) -úklid před kolaudací -úklid sklepů, úklid půdních prostor -úklid nebytových prostor -úklid ...

Stříhárna s.r.o. provozuje dámské a pánské kadeřnictví. Realizuje sestřihy podle požadavků zákazníka úpravy vousů, holení a jiné.