Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - filmová produkce - audiovizuální tvorba - vydavatelství.

Služby - celostátně distribuovaný elektronický deník.

Služby - vývoj softwaru - marketing - mobilní aplikace. Další pobočka - adresa: Prosecká 54/77, 190 00 Praha 9.

Činnost: - inženýrské služby v investiční výstavbě - stavební dozor

-Výroba zdravotnických prostředků -Zprostředkování obchodu a služeb -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně ...

Služby: - překladatelské, tlumočnické: - angličtina, němčina, francouzština, italština, polština, ruština, španělština, portugalština, řečtina, nizozemština, japonština.

Alena Bobková provozuje masážní salón. Studio Anabella, se nachází na adrese: Hlavní třída 853/46, Ostrava – Poruba, 708 00

Vývoj, návrhy řešení, realizace: -obchodní software DATEC s dodáním kompletního vybavení pro automatizaci prodeje zboží - externí správa informačních technologií. Prodej, servis: -kopírovací stroje, duplikátory, tiskárny a faxy. Outsourcing.

Miroslav Stavjař poskytuje služby: -fyzickou ochranu vnitřních a vnějších prostor -správu objektů, areálů.

Jana Beckerová provozuje realitní agenturu, která zajišťuje: - prodej, pronájem, podnájem: -kompletní servis -domy, rodinné domy, byty -nebytové prostory -pozemky, parkovací místa -chaty, chalupy -zahrada.

BARÁK-STAV s.r.o. poskytuje prodej a pronájem rodinných domů a bytů. Provádí výstavbu rodinných a bytových domy, zateplení objektů.

Grant Thornton Czech Republic a.s. se zaměřuje na auditorské služby, daňové, účetní a manažerské poradenství,

Grant Thornton Czech Republic a.s. se zaměřuje na auditorské služby, daňové, účetní a manažerské poradenství,

Ing. Viktor Sinajský provádí návrhy: - privátní interiéry - komerční interiéry - grafický a produktový design

LED Hunter media s.r.o. poskytuje reklamní činnost na: - LED obrazovkách - venkovních i vnitřních bannerech - BigBoardech - TV přenosech

Salon Galapa s.r.o. provozuje kadeřnictví a kosmetický salón, zaměřuje se také na prodlužování řas, manikúru, pedikúru a na maderoterapii.

EX Machine s.r.o. se zaměřuje na digitální marketing, vývoj a tvorbu webových prezentací a na správu online kampaní.

Mgr. Joanna Spiříková se zaměřuje na vizážistiké služby, péči o pleť a provádí různé druhy masáží.

BRNO MOONLIGHT s.r.o. se zaměřuje na úklidové služby, čištění koberců, čalouněného nábytku a interiérů vozidel.

Holistic Solutions s.r.o. se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti udržitelného rozvoje, zemědělství a ochrany životního prostředí.

KEVASPED s.r.o. se zaměřuje na dopravu různých materiálů a zboží, na skladování, logistiku, celní služby, cizojazyčné zastoupení a na pojištění zásilek v rámci CMR.

MARCO Consulting s.r.o. je společnost zabývající se tvorbou webových stránek, redakčním a publikačním systémem, webdesignem, reklamou a poradenstvím v oboru.

Jarmila Letfusová se zaměřuje na permanentní make-up, kosmetiku, prodlužování řas, modeláž nehtů a na prodej gelů z aloe vera.

Firma Úklid Nellysita se zaměřuje na úklidy domácností a na pravidelné, nepravidelné i generální úklidy kanceláří.

Bc. Ludmila Vaňková provozuje Studio Nely, ve kterém se zaměřuje na kosmetiku a různé druhy masáží.