Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Prodej a servis výpočetní technika, PC. Správa počítačových sítí, sítě-platforma MS Windows Server. Tvorba datových sítí od počátečního návrhu až po zajištění realizace.

Docházkový a přístupový systém Docházka 3000: -vyhodnocení pracovní doby -evidence práce -podpora mezd -docházkové terminály.

Služby: -tvorba www stránek -redesign stránek -registrace domén, zřízení hostingu, administrace -grafické práce.

Foto služby: -svatby -fototesty, foto pro firmy -reklamní a reportážní fotografie -ateliér: děti, glamour, produktová fotografie -digitální fotografie. Video služby: -videozáznamy: svatby, společenské a hudební akce. -zpracování všechny druhy filmů -přepis filmů: VHS a DVmin na DVD, BluRay. -sestříhání, efekty, ozvučení, ...

- Realitní činnost - prodej a pronájem nemovitostí (domy, byty, chalupy, pozemky) - Poradenství a konzultace v oblasti realit (dědictví, vypořádání majetku, odhady tržní ceny) - Příprava nemovitostí na prodej (konzultace, čištění fyzické i energetické) - Služby nejen pro realitní makléře - kurzy osobního rozvoje pomocí metody OCTO CODES

Reklamní agentura STILLUS s.r.o. se zabývá potiskem skleniček, dárkových a reklamních předmětů, textilu a výrobou 3D reklamy. Zajišťujeme také grafické práce - vytváříme loga, obalový design, návrhy časopisů, tiskoviny či brožury, polepy automobilů apod.

HyperionTech s.r.o. je česká společnost zaměřená na technologické a inovační služby. Konkrétně se specializuje na poskytování IT služeb, vývoj softwaru a technologické poradenství.

Kovo Destrukt s.r.o. se specializuje na likvidace a demolice ocelových konstrukcí, strojů a technologických zařízení. Provádí také výkup železa a barevných kovů.

Procurio, s. r. o. poskytuje komplexní služby v oblasti veřejných zakázek. Pomáhají zejména malým zadavatelům s orientací ve veřejném investování. Nabízejí průběžné poradenství, administraci zakázek a služby GDPR.

Ladislav Hanousek, DiS. je vztahový poradce, který se specializuje na partnerské problémy. Využívá techniky Rogeriánské psychoterapie, NLP a pozitivní psychologie. Pomáhá klientům lépe porozumět jejich problémům a nalézt cestu ke spokojenějšímu partnerství.

Likvidace elektronického odpadu (elektroodpad): - zpracování odpadů ( i nebezpečných ) - nakládání s odpady - vyřazené počítače a jejich části - vyřazená elektronika a přístroje - části použité elektroinstalace - kabely, cívky, vodiče, izolace - elektromotory, stykače, jističe - zářivková tělesa včetně trubic - upotřebené ...

Merciere s.r.o. se zaměřuje na překlady, jazykové korektury a tlumočení ve více než 80 jazycích. Poskytuje expresní, soudně ověřené, odborné a technické překlady a pořádá jazykové kurzy pro firmy i veřejnost.

Vývoj, výroba, prodej: -software pro řízení vztahů se zákazníky – CRM

Firma Garantrans s.r.o v Ostravě je přepravní společnost působící převážně v Evropě, mezi jejíž hlavní služby patří nadměrná (kontejnerová, těžká) přeprava, vnitrostátní, mezinárodní, kamionová doprava i celní služby. Na trhu působíme již od roku 1998 a přepravu realizujeme nejvíce do zemí Evropské unie, hlavně Španělsko, Slovensko, Česká ...

Služby: - internetové připojení - VOIP - server housing - správa sítí. Instalace, montáž: - kabelové rozvody - digitální televizní a satelitní okruhy. Telekomunikace.

Obchodování, výkup: - odpady z legovaných ocelí (nerez, chromová ocel, nízkolegované materiály s Ni, Cr, Mo, rychlořezné oceli atd.) ve všech formách (kusový, třísky, stěry atd.) - legovaný šrot.

Výkup, třídění, zpracování a prodej všech druhů kovových odpadů: - železo - měď - bronz - mosaz - hliník - zinek - olovo. Odvoz volně ložených odpadů nákladními automobily s hydraulickou rukou. Na všech provozovnách jsou k dispozici digitální váhy a skladová technika - vysokozdvižné vozíky k usnadnění nakládky a vykládky kovového ...

Jsme nezávislou českou softwarovou společností působící od roku 1992. Vyrábíme a dodáváme vlastní řešení do 11 zemí světa. Produkty jsou určeny zejména pro oblasti podnikových systémů (ERP), maloobchodního prodeje, vztahů se zákazníky (CRM), logistiky a skladování (WMS), a řízení vnitrofiremních procesů. Nabízíme také software pro poskytovatele ...

Komplexní tvorba GIS (geografické informační systémy) projektů. Služby: - velkoformátové barevné kopírování, skenování a tisk. Velkoobchod, distribuce: - velkoformátové, robotické skenery

Pohřební služba: -pohřebnictví -zajištění, vyřízení pohřbu zesnulého -tisk parte.

Velkoobchod, maloobchod. Recyklace, renovace náplní, náplně, cartridge, tonery, tonerů do tiskáren. Originální, kompatibilní náplň. Prodej, servis: -počítače, počítačové sestavy POWER, COMFOR -notebooky -PC komponenty -data a video projektory -digitální fotoaparáty -CD, DVD média -registrační, fiskální pokladny -Hardware, ...

Realitní kancelář, reality, dražební kancelář, poradenské služby. Právní servis. Prodej, pronájem nemovitostí, domy, byty, garáže, rekreační chaty, chalupy, pozemky, pozemek. Pobočka: Národních hrdinů 571/31 690 02 Břeclav

Reklamní studio. Služby: -kompletní realizace výstavních expozic. -výstavnictví. -reklamní předměty.

Klára Lokvencová poskytuje širokou škálu kosmetických služeb, včetně mezoterapie, chemického peelingu, hloubkového čištění pleti, lash liftingu a laminace obočí. Studio poskytuje také tetování a barvení hennou, čímž zajišťuje komplexní péči o krásu.

RYBKA SEA & AIR s.r.o. poskytuje komplexní přepravní a logistické služby, včetně silniční, námořní a letecké přepravy. Nabízí také skladování, celní služby a opravy kontejnerů.