Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Stavební dozor. Inženýrská a investorská činnost.

Reklamní agentura: - grafické zpracování a tisk firemních materiálů - signmaking - webdesign - výroba reklamy - potisk textilu

Reklamní agentura, služby: - webdesign - tvorba webové stránky, e-shopy - tisk

Činnost: - vývoj on-line aplikací - webdesign - webhosting - marketing

Služby: - účetnictví - daňové poradenství - ekonomické poradenství

Činnost: - vývoj software - komplexní systém pro elektronické obchodování - publikační systém umožňující správu firemních webových stránek

Činnost: - vývoj, implementace a podpora vlastního informačního systému FIS - outsourcing

Služby: - realitní kancelář - znalecké posudky - odhady

Pronájem: -kanceláře Práce: -zateplování domů Služby: -projekční činnost

Sběr, výkup, zpracování: -kovové, železné odpady -barevné kovy -ocelový šrot. Zpracování: -nekovové staré a zbytkové materiály. Nakládání s nebezpečnými odpady. Sídlo: -SAKER sopl. s r.o. Kroměříž, Na Sádkách 3475 tel.:573335882 e-mail:saker@iol.cz Provoz Uničov Šumperská 941 783 01 Uničov 1 Tel./fax: +420 585 002 ...

Tiskárna: - velkoformátové fotografie - ofsetový, digitální, inkjetový tisk - knihařské a dokončovací práce - grafické práce - signmaking - reklamní předměty.

Tiskárna: - velkoformátové fotografie - ofsetový, digitální, inkjetový tisk - knihařské a dokončovací práce - grafické práce - signmaking - reklamní předměty. Jazykové kurzy: - víkendové a letní kurzy - překlady a tlumočení - tábory s angličtinou pro děti - cambridgské zkoušky.

Export českých výrobků a zprostředkování exportu našim výrobcům do Ruské federace. Marketingové analýzy importu a exportu výrobků. Pomoc při zřízení zastoupení pro české firmy v Rusku. Organizace obchodních cest. Podpora při certifikaci výrobků. Import ruských výrobků do České republiky.

Piercingové studio, klasický piercing, aplikace náušnic, nastřelování náušnic. Permanentní makeup - obočí, oční linky, rty.

Realitní kancelář. Zabýváme se: - prodejem a pronájmem realit - výkupem nemovitostí - stěhováním - finančním poradenstvím - právním servisem.

Realitní kancelář. Zabýváme se: - prodejem a pronájmem realit - výkupem nemovitostí - stěhováním - finančním poradenstvím - právním servisem.

Pronájmy a prodeje bytů, nemovitostí, reality, pozemky, RD, vily, nebytové prostory, plovoucí podlahy, stavební firmy, rekonstrukce, parkety, koupelny, kuchyně, pojištění, hypotéky, úvěry.

JLS Construct, s.r.o. se zaměřuje na projekční a stavební činnost, zámečnické, klempířské, truhlářské a úklidové práce,

Služby: -ekologická likvidace vozidel -odtah autovraku zdarma pro BRNO a JIŽNÍ MORAVU. -odvez autovraku - havarovaný, shořelý, vytopený, rozkradený či jinak poškozený

Výroba tištěných a rytých štítků.

Nabízíme profesionální pravidelný úklid komerčních prostor, zdravotních zařízení, veřejných prostranství, výrobních hal apod. Specializujeme se na pravidelné úklidy po celé ČR. Individuální servis pro každého je samozřejmostí.

Realitní činnost: - komplexní správa a údržba bytového fondu - správa SVJ a BD - správa ostatních nemovitostí - provoz tepla - provoz domovních kotelen - vedení účetnictví Prodej, pronájem: - nemovitosti - bytů (byty) - domů (domy) - nebytové prostory - kanceláře - garáže.