Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Úklidové služby pro domácnosti, firmy, kancelářské a nebytové prostory v okolí Mikulova, Břeclavi a Hustopečí. Průběžné a generální úklidy, mytí oken, žehlení, tepování koberců a sedacích souprav.

Epicture s.r.o. se zaměřuje na servis v oblasti reklamy, animace a filmové produkce.

Úklidová služba. Služby: - pravidelný komplexní úklid - jednorázový úklid - mytí oken - čištění koberců - čištění interiérů vozidel, auta - úklid po stavebních pracích - odklízení sněhu, sníh.

Vývoj, prodej: - software ekonomického charakteru - tvorba programů.

Architektonická kancelář. Projekce: - zdravotnické stavby.

Vysokorychlostní internetové připojení. Prodej a servis PC, počítačů. Webdesign.

Ostraha osob, majetku. Pult centrální ochrany.

Komplexní balící, distribuční a logistické služby pro obchody, e-shopy a reklamní agentury. Provádíme ruční kompletace výrobků, kusové i skupinové balení, tisk a polep etiket a knihařské práce spojené se zpracováním a distribucí tiskových zakázek.

Projektová technická dokumentace, dodávka, montáž: - elektrické regulované pohony (střídavé, stejnosměrné) - pohony s krokovými motory - servopohony - řídící systémy. Vizualizace technologických procesů. Počítačové aplikace v průmyslu. Aplikace: - měniče Siemens, Control Technique - programovatelné automaty, průmyslová ...

Firma se zabývá fotografováním svateb, portrétů dětí a rodin, ale také hotelů a kancelářských prostor. Dále nabízí výuku anglického a německého jazyka pro veřejnost i firmy. Jazykové kurzy jsou různého zaměření pro děti i pro dospělé. Firma také nabízí překladatelské a tlumočnické služby.

Creative studio. Grafické kreativní studio. Reklamní služby: - animace - 3D vizualizace - tvorba multimediální propagace - webdesign - kompletní DTP servis - grafické návrhy - návrh, zpracování - reklamní tiskoviny, letáky, katalogy - marketingová komunikace.

Kadeřnictví Dagmar poskytuje v centru Kladna kadeřnické služby na vysoké úrovni, kdy vám zhotovíme účes, který uspokojí každého. Na Vaše přání vytvoříme například extravagantní účes, střih pro všední den, účes společenský i svatební. Používáme pouze osvědčenou kvalitní vlasovou kosmetiku. Současně nabízíme také služby nehtového studia. Naše ...

Základní škola a Praktická škola SVÍTÁNÍ, o.p.s. zajišťuje dětem, mládeži a dospělým lidem se zdravotním postižením vzdělávání a další služby směřující k rozvoji jejich osobnosti a zapojení do běžného života. Naše organizace poskytuje vzdělání ve více formách, základní škola, základní škola praktická a základní škola speciální. Dále nabízíme ...

Bezpečnost, správa, servis, oprava: - počítačové sítě LAN/WAN - zálohování dat - optimalizace testovacího a vývojového prostředí.

Studio estetické kosmetiky. Kosmetický a masážní salón. Kryolipolýza. Kavitace. Lymfodrenážní masáže. Klasické regenerační masáže. Lifting, expresní face lifting-termage. Sídlo firmy: - Kateřinice 32, okr. Nový Jičín.

Technické služby města Kopřivnice. Údržba, oprava: - komunikace - mosty - dopravní značení - veřejné osvětlení - veřejná zeleň - svoz, sběr a zneškodňován odpadu.

Služby: -automatizace technologických procesů -měření a regulace -poradenství v oblasti výroby, rozvodů, spotřeby energie. Vývoj, výroba: -elektronická zařízení, systémy. Projekční činnost, projekce. Inženýrská, obchodní, zprostředkovatelská činnost.

Úklidové služby. Panelových domu, fitness center, škol, školek, administrativních budov, divadel a kin.Mytí oken a výloh, venkovní úklid a údržba.

Služby: - marketingové - manažerské - katalogizace produktů - PR elektronické a tištěné materiály - DTP studio - webdesign studio.

Přepravní služby. Komplexní služby v mezinárodní silniční, letecké, námořní dopravě. Přeprava: - zásilky (kusové, částečné, celovozové, kontejnerové) - nadrozměrné náklady - nebezpečné zboží ADR. Služby: - logistické - spediční - celní. Sídlo společnosti: - Nerudova 107/47, Hradec Králové.

Reklamní agentura. Grafické práce: - logo design - design tiskovin, plachet, vizitek. Řezaná grafika: - polepy vyřezávané z barevných fólií. . Sítotisk pro trvanlivý potisk textilu, oděvů. Velkoformátový tisk na deskové materiály, plachty a textilie Vizitky.

Projekce, výstavba: - doprava - energetika - telekomunikace. Technické vybavení budov.