Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: -velkoplošný tisk -grafika -animace -reklama -interiérový design

Naše interiérové studio se nachází v Praze - Radotíně. Navrhneme a zařídíme vám domov podle vašich představ. Vždy nám jde o spokojeného zákazníka. Přijďte se podívat do našeho showroomu. Otevírací doba: Pondělí: 11.00 – 20.00 hodin Úterý: 11.00 – 17.00 hodin Středa: 11.00 – 20.00 hodin Čtvrtek: 11.00 – 17.00 hodin Pátek: 11.00 – 16.00 ...

Marketingová, komunikační a PR agentura.

Společnost Autovrak Zlín provádí ekologické likvidace vozidel, autovraků. Zajistí odtah vraků i výkup starého vozu, likvidaci vraku a vystavení protokolu o likvidaci auta. Zabýváme se i prodejem použitých autodílů - náhradních dílů na všechny typy aut. Klientelu máme především v lokalitě Zlínský kraj - Zlín, Uherské Hradiště, Uherský Brod.

Služby: -kreativní umělecká, produkční a marketingová agentura -teambulding -sportovní eventy

Stavba, výstavba, rekonstrukce, stavba, údržba: -nemovitosti

Svatební web. Vytvoř si svůj vlastní web pro plánování svatby.

Služby: -evropské dotace -podnikové poradenství -public relations -event marketing -vzdělávání a koučování -personální služby

Svatební a rodinná fotografka ze Zlína. - Brigita Brhlová Olivová

Stavební firma, realitní činnost, správa SVJ a soukromých objektů.

Kosmetické služby. Ošetření dle typu pleti. Prodloužení řas objemovou metodou nebo řasa na řasu. Barvení a tvarování obočí henou.

Veškeré pohřebnické služby. Vázaní smutečních vazeb, věnců atd. Prodej doplňkového sortimentu: svíček, lamp a jiného smutečního zboží.

Architektonické studio Archforma. Zajištění dokumentace pro novostavby, rekonstrukce a dílčí úpravy staveb. Vypracování projektové dokumentace, dokumentace pro provedení stavby, studie, inženýrská činnost. Provedení stavebního dozoru.

Kompletní marketingové řešení. Reklamní činnost: -tvorba www stránek zlín -grafika, design -online marketing. Prodej: - reklamní předměty - plakáty - plachty, vlajky - billboardy, megaboardy - samolepky - vizitky - vlajky - poutače, stojany.

Maloobchod, prodej: - sportovní oděvy.

Těžba dřeva. Odstraňování odpadů. Prodej: - dřevěné obaly - pilařské výrobky. Lesnictví.

Kontejnerový svoz: - komunální odpad. Úklid: - veřejná prostranství - zimní údržba. - městská zeleň.

Kadeřnictví Tanaj - Jana Halabicová poskytuje dámské, pánské a dětské kadeřnické služby. Nabízíme společenské účesy, prodej vlasové kosmetiky, tonování přírodních vlasů, změnu střihu i barvy, neznatelné krytí šedin, úprava vousů. Tvořím svatební a společenské účesy. Nabízím prodlužování i zahuštění vlasů. Pracuji s italskou kosmetikou Davines. ...

Distribuce, prodej: - brýlové obruby, čočky - optické a oftalmologické přístroje - nástroje pro optickou dílnu

Provozovatel telekomunikačních a poradenských služeb sítě ERI. Služby: -telekomunikace -internet -hlasové služby.