Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Kdo si hraje, dělá si dobře! Erosstar.cz je tvůj ověřený sexshop s širokým výběrem intimních hraček. Veškeré potřeby pro něj, pro ni, pro ně. Garantujeme diskrétnost při zasílání zboží. BDSM, vibrátory, anální pomůcky... A k tomu sexy magazín plný nových tipů!

Fotografické služby, fotoslužby. Zpracování: - fotografie digitální i klasické. Grafické zpracování: - fotoknihy, fotokalendáře, fotoobrazy.

Vydavatelská činnost: - učebnice matematiky

Profesionální úklidová firma se specializací na úklid domácností, kancelářských prostor i bytových domů v Ostravě a také Frýdku Místku. Zajistíme vysátí, vytření, utření prachu, úklid WC, koupelny a kuchyňských prostor, vynesení odpadků apod.

Služby: - kosmetika - manikúra - pedikúra - detoxikační a zeštíhlující ošetření těla - celotělové zpevňující ošetření.

Kožedělná výroba. Výroba, zakázková výroba, šití, prodej, e-shop: - kožená galanterie chráněná obchodní značkou WILD SKIN (WILDSKIN, WS) - zakázkové reklamní předměty - luxusní kožená pouzdra na mobilní telefony - kožené opasky, pásky - klíčenky - pánské aktovky z kůže - aktovky na notebooky - dámské kabelky - peněženky - kožené obaly ...

Výživové poradenství. Biorezonanční terapie. Ošetření pleti. Masáže. Ubytování. Péče o tělo zevnitř i z venčí. Relaxační pobyty. Zdraví životní styl.

Výroba, prodej, eshop: - výrobky z překližky - reklamní předměty - razítka - pískování.

Tvorba: - profesionální prezentace - obchodní portfólia, katalogy

Interiérová designérka, dekoratérka, výtvarnice. Návrhy a realizace interiéru na míru. Zajištění modernizace bytu, dekorování a home staging pro soukromé osoby i realitní kanceláře. Poradenství při výběru dodavatelů a dohled nad realizací.

Služby: - ekonomické, organizační a účetní poradenství - zprostředkovatelská činnost - pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor, skladovacích prostor.

RedCat s.r.o. se zaměřuje na prodej a servis výpočetní techniky, správu sítí, docházkové a zabezpečovací systémy, audio-video a hostingové služby.

V BABY RESORT Olomoucu rodičům nabízíme péči o malé děti kvalifikovanými pečujícími osobami, které pracují s respektem k dětským potřebám, zejména formou hry. Program v naší dětské skupině tvoříme tak, aby se zapojily všechny smysly. Učíme děti prožitkem, aby si lépe osvojily dovednosti a zkušenosti. K dětem jsme trpěliví, učíme je poznávat ...

Jsme pánský salón. Každému zákazníkovi se snažíme udělat střih přesně pro jeho typ, osobnost, podle jeho představ. Střiháme i dětské zákazníky. Náš salón je nový s veškerým potřebným vybavením.

E-shop: - prodej programu Kancelář pro obec - legislativní a tématická podpora pro pracovníky měst a obcí - oblast požární ochrany, krizového řízení a ochrany obyvatel v součinnosti se složkami JSDH.

Činnost: - obchod s druhotnými surovinami, převážne se železným šrotem

Činnost: - provoz inzertního serveru Motoronline.cz

Služby: - komplexní poradenství v oblasti evropských a národních dotačních programů - vzdělávací kurzy v oblasti finanční analýzy a ekonomického hodnocení projektových záměrů

Estetické studio, služby: - odstranění tuků a eliminace celulitidy - odstranění vrásek, strií, akné, pigmentace a jizev - lymfodrenáže

Služby: - strategické a finanční řízení - řízení lidských zdrojů a organizačně právní poradenství - rozvojový management a projektové řízení - dotační poradenství - prodej a nákup firem

Firma SEADD s.r.o. působí v regionu Uherské Hradiště, její hlavní činností je zakázková výroba a montáže prvků pro vybavení interiérů a exteriérů i městský mobiliář. Vyrábíme kovové, ocelové, nerezové, hliníkové konstrukce, nerezové zábradlí vnitřní i venkovní, zastřešení dveří včetně instalace. Podstatnou část našich zakázek tvoří městský ...

Společnost APP Moravia s.r.o. se specializuje na automatizace průmyslových systémů a projektování potravinářských technologií.

Firma Silvermen s.r.o. zajišťuje zabezpečování objektů, jako jsou průmyslové, administrativní budovy, stavby, vrátnice, recepce a prodejny. Také zajišťuje dohled na kulturních akcích, koncertech a jiných událostech.