Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Pohřební služba Broumov Zajišťujeme kompletní pohřební služby včetně posledního rozloučení, smutečního obřadu ve smuteční síni dle vašeho přání, nepřetržité převozy zesnulých nejen po městě Broumov, ale i celé ČR.

Zpracování železných kovů, neželezných kovů, papíru a ružných umělých hmot.

Poskytování služeb v oblasti bezpečnosti a ochrany zdraví při práci -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Technicko-organizační činnost v ...

Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Zprostředkování obchodu a služeb

Společnost AUTOPARK s.r.o. se sídlem v Dolních Břežanech zajišťuje především odtahovou službu a autodopravu a provoz záchytného parkoviště. Nabízíme odtah vozidel, malých stavebních strojů, vysokozdvižných vozíků a také paletového materiálu po Praze i v rámci celé ČR, a to do váhy 6t přepravovaného nákladu.  Dále nabízíme provádění zemních a ...

SW a odborná podpora k realizaci nákupních a prodejních eAukcí pro firmy a instituce. Specializace na on-line výběrová řízení. Realizace nákupní a prodejní eAukce. Poskytování systému pro realizaci nákupních a prodejních eAukcí.

Komplexní polygrafické služby sUVerénní tisk (KBA RAPIDA 106-5L FAPC ALV2, Heidelberg Speedmaster XL 75-8-P5-F, inpress) 3D knihárna (V1, V2, V2 PUR, V4, V8)

Prodej: - byty - domy - vily - chaty - pozemky - rekreační objekty - historické objekty - komerční objekty - komerční prostory - garáže. Pronájem: - byty - domy - nebytové prostory.

Nabízíme personální služby pro zaměstnavatele i zaměstnance v celé ČR - nabídka práce, zprostředkování práce, pracovní agentura. Specializací je dočasné přidělení zaměstnanců a zprostředkování pracovníků v dělnických profesích pro strojírenství.

Velkoobchod, prodej: - zdravotnického materiálu, zdravotnický materiál - dezinfekční prostředky - léčiva.

Společnost DEHON s.r.o. sídlící v Hranicích v okrese Přerov nabízí svým zákazníkům již více než 20 let výstavbu domů, rekonstrukce bytů, montáže topení, teplovodů, plynovodů, dále demolice a opravy staveb a revize. Zabýváme se také správou nemovitostí, kdy Vám zajistíme kompletní provozně technickou činnost objektu.  Naše činnost: - stavby ...

Správa počítačových sítí, serverů. IP telefonie. Outsourcing.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných)

-Testování, měření, analýzy a kontroly -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Architektonická kancelář: - architektonické a urbanistické studie - projektová činnost - inženýrská činnost

Služby: - prádelna, čistírna - pronájem stolního prádla.

Tiskařské služby. Ofsetový tisk: - vizitky - brožury - katalogy - leporela - letáky, firemní materiály - složky - plakáty - pohlednice - mapy - etikety - kalendáře - stolní, nástěnné. Potisk: - dopisní obálky. Knihařské zpracování. Laminace. Sídlo firmy: - Hradní 27/37, Ostrava - Slezská Ostrava.

Naše služby: - úklidové a stěhovací práce - správa a údržba nemovitostí - přípravné a pomocné práce pro stavby - malířské a natěračské práce - průmyslové čištění a další služby.

-Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

-Zprostředkování obchodu a služeb -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení