Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Pomáháme lidem! Jsme realitní makléři a s naším týmem Vás provedeme bezpečně a spolehlivě celou cestou prodeje Vaší nemovitosti od Á až do ŽET. Byt, dům, chatu nebo pozemek přece neprodáváte každý den. Pro nás je to každodenní rutina. Ozvěte se, pomůžeme i Vám.

Projektová činnost ve výstavbě Inženýrská činnost v investiční výstavbě

Sportovní manažerský systém pro sportovní kluby a spolky.

Nově také vizažistika- svatební a společenské líčení s kosmetikou Mary kay. Kadeřnictví: - stříhání - melírování, barvení - společenské účesy - svatební účesy Prodej: - šampony - balzámy - kartáče tangle teezer.

Služby - webhosting - webdesign - vývoj aplikací.

Služby v oblasti IT - manažerský informační systém.

Realitní agentura. Správa a pronájem: - nemovitosti (byty, nebytové a obchodní prostory). Zprostředkování koupě a prodeje bytů, pozemků a nemovitostí.

Služby - profesionální letecké fotografie a videa dronem - letecké fotografie a videozáznamy.

Zabýváme se výrobou, potiskem a prodejem tašek. Na našem e-shopu, kde naleznete veškerý sortiment tašek si můžete jednoduchým způsobem vybrat požadované tašky a provést okamžitou kalkulaci cen potisku tašek. Většina sortimentu je skladem, v opačném případě je dostupnost tašek do 3 pracovních dnů. Nabízíme tyto tašky i s potiskem, dle ...

Služby: - povrchové úpravy - vakuové pokovování. Lisování. Recyklace: - plasty - barevné kovy.

Projektová činnost ve výstavbě -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Komplexní propagační a reklamní činnost. Knihařské práce všeho druhu. Paspartování. Ofsetový tisk. Firemní štíty na plechu, skle, umělé hmotě. Reklamní popisy na fasády, polepy automobilů.

Činnost: - reklamní a marketingové služby - velkoformatový tisk, malba - grafické studio - obalový design - webdesign.

Personální poradenská agentura Mladá Boleslav HR Direct tvoří stabilizovaný tým konzultantů, který hledá pro své klienty pracovní pozice v celé sféře oborů. Nejčastější vyhledávané pozice jsou středního technického personálu, odborné pozice a vyšší management se znalostí nejméně jednoho cizího jazyka. Z hlediska náboru zaměstnanců čerpáme ...

Divoká kosmetika Divoká kosmetika je výrobcem vysoce kvalitních certifikovaných BIO produktů z divoce a přirozeně rostoucích bylin Broumovského výběžku a Orlických hor.Léčivé byliny nepěstujeme monokulturním způsobem na polích ani nevykupujeme od různých dodavatelů. Výroba těchto prodkuktů byla zahájena v roce 1998 speciálním zpracováním ...

Marketingová agentura Finley pomáhá klientům s marketingovými i technologickými projekty. Vytvoří marketingový plán přesně podle potřeb klienta.

Specializujeme se na produktové fotografie pro e-shopy, weby, tiskové materiály, katalogy, reklamní letáky nebo pro sociální sítě. Nabízíme individuální přístup, špičkovou kvalitu a rychlé dodání fotografií.

Tiskařské centrum - tisk vizitek, samolepek, fotopláten - potisk visaček, jídelních a nápojových lístků - tisk brožur, časopisů a katalogů.

Odborná pedikúra mokrá kombinovaná s bruskou. Rovnátka na nehty pří zarůstání nehtů.

Tvorba webových stránek včetně registrace domény, zřízení a konfigurace webhostingu a nasazení zabezpečovacího HTTPs certifikátu. Mimo jiné také SEO optimalizace pro webové vyhledávače.

Kosmetička s dlouholetou praxí nabízí své služby ve svém kosmetickém salónu. Nabízíme masáže obličeje, krku, dekoltu, dále pak ošetření aknózní pleti, úpravu obočí a barvení, barvení řas a lash lifting, líčení, atd.. Děláme aromaterapii a ošetření ultrazvukovou špachtlí. po-čt-8.20.00 hod.; pa - zavřeno (předem objednat)