Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Pronájem a servis mobilních toalet a sanitárních systémů.

Služby: - internetové připojení - VOIP - server housing - správa sítí. Instalace, montáž: - kabelové rozvody - digitální televizní a satelitní okruhy. Telekomunikace.

Domácí zdravotní a hospicová péče Jindřichův Hradec s.r.o. poskytuje komplexní zdravotní péči klientům všech věkových kategorií v jejich vlastním sociálním prostředí. Domácí zdravotní péče je určena například pacientům po akutních výkonech nebo úrazech, chronicky nemocným a pacientům v terminálním stádiu života. Jsme zde pro vás již od roku ...

Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel Montáž, návrh, projekt, dodávka, servis tepelných čerpadel - Švédská tepelná čerpadla IVT - nízké provozní náklady - rychlá návratnost investice - švédská spolehlivost - ekologie - jednoduchá instalace - servis do 24 hodin - topné systémy

Společnost Rydings Development, s.r.o. se zabývá developerskou a stavební činností, prodejem stavebních pozemků, novostaveb rodinných domů a komplexním zprostředkováním v oblasti prodeje nemovitostí.

Poskytuji doučování němčiny, překlady němčiny, korekturu němčiny a zprostředkování Kindergeld. Online kurz němčiny je vhodný pro každého.

Čištění sedaček, koberců a auto sedadel. Do hodiny suché. V případě zájmu pro koberce přijedeme a čisté dovezeme. Působíme do 30 km v okolí Mikulova.

Realitní kancelář: - nemovitosti: - nákup, prodej - zprostředkovatelská činnost - komplexní služby v realitní činnosti: - zajištění smluvních vztahů a převodu nemovitosti - vypracování veškerých smluv včetně právního zajištění spojených s převodem - vypracování znaleckých posudků - koupě, prodej a výměny bytů a jiných ...

Developerský projekt. Výstavba bytů, byty, bydlení v nové lokalitě Klafar: -bytový dům -nárožní městský dům s 25ti bytovými jednotkami a 6ti jednotkami nebytovými - komerčními -3x nadzemní podlaží (v nároží 4) a 1x podzemní podlaží s parkovacími plochami -půdorysně má tvar písmene L a jeho nárožní část je umístěna na křižovatce ulic Libická a ...

Projektová (projekce) a architektonická činnost ve výstavbě. Řešení náročných atypických rodinných domů s individuálním přístupem ke každému klientovi.

Luboš Belatka se specializuje na realitní činnost, zprostředkovává prodeje nemovitostí a poskytuje právní a finanční poradenství.

Služby - administrace veřejných zakázek, dotací a koncesních řízení - investiční poradenství a vzdělávání - technický dozor investora.

Technické služby. Správa: - veřejného osvětlení - veřejné zeleně. Prodej: - písku - drti - štěrku včetně rozvozu. Opravy: - komunikací včetně zpevněných ploch - veřejné osvětlení. Likvidace odpadů včetně nebezpečných. Přestavování a odvoz vekoobjemových kontejnerů a dopravní služby.

Chcete se stát pečovatelkou, nebo au-pair? Nabízíme práci v rodinách po celém Německu a Holandsku.

Služby - prodej a servis výpočetní techniky (počítače, notebooky) - internetové připojení.

Firma Doktor IT se zaměřuje na prodej, servis, čištění a opravy počítačů a notebooků, dále na instalace operačního systému, odvirování a optimalizace.

Mgr. Ivo Prokel již více než 15 let vede INTERIÉROVÉ DESIGN STUDIO se sídlem ve Frýdku-Místku a zabývá se především interiérovým designem a návrhy vybavení interiérů domů, bytů, hotelů, restaurací, lékařských zařízení, obchodů i kanceláří. Nabízím komplexní činnost v rámci interiérového designu a vybavení interiérů. Preferuji jednoduchý a ...

Stavební, ekologický a interier servis. Radonový průzkum. Geologické a studnařské práce. Ekologie a skládky odpadů. Projektování staveb. Vodohospodářské stavby. Prodej: -osobní vozy SUZUKI.

Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti přesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí, - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Zprostředkování ...

Masáže zdravotní, rekondiční, regenerační i relaxační. Praxe v oboru 24 let.

Čištění a renovace kamenných podlah a povrchů Úklid prostor a objektů - úklid koupelen, sanity, kuchyní, po řemeslnících Čištění povrchů - dezinfekce, čištění podlah a dlažeb, koberců, čalounění, mytí oken