Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
-Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních akcí, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování služeb pro rodinu a domácnost -Poskytování technických služeb -Mimoškolní ...

Dovozce a distributor sortimentu: - papírové, plastové a hliníkové jednorázové nádobí, barová a stolní dekorace, papírové ubrousky - ubrusy, svíčky, potravinové fólie - tašky a sáčky na potraviny a odpad, lepící pásky - papírové sáčky, gumičky, hygienické oděvy, hygiena, silvestrovské a plesové dekorace, nafukovací balónky.

Výroba a prodej - reklamní předměty Polygrafická výroba - ofsef tisk Knihařství - výsek - dokončovací výroba

Pronájem a servis mobilních toalet a sanitárních systémů.

Pronájem a servis mobilních toalet a sanitárních systémů.

Pronájem a servis mobilních toalet a sanitárních systémů.

Pronájem a servis mobilních toalet a sanitárních systémů.

Pronájem a servis mobilních toalet a sanitárních systémů.

Pronájem a servis mobilních toalet a sanitárních systémů.

Služby: - internetové připojení - VOIP - server housing - správa sítí. Instalace, montáž: - kabelové rozvody - digitální televizní a satelitní okruhy. Telekomunikace.

Domácí zdravotní a hospicová péče Jindřichův Hradec s.r.o. poskytuje komplexní zdravotní péči klientům všech věkových kategorií v jejich vlastním sociálním prostředí. Domácí zdravotní péče je určena například pacientům po akutních výkonech nebo úrazech, chronicky nemocným a pacientům v terminálním stádiu života. Jsme zde pro vás již od roku ...

Montáž, opravy a rekonstrukce chladících zařízení a tepelných čerpadel Montáž, návrh, projekt, dodávka, servis tepelných čerpadel - Švédská tepelná čerpadla IVT - nízké provozní náklady - rychlá návratnost investice - švédská spolehlivost - ekologie - jednoduchá instalace - servis do 24 hodin - topné systémy

Společnost Rydings Development, s.r.o. se zabývá developerskou a stavební činností, prodejem stavebních pozemků, novostaveb rodinných domů a komplexním zprostředkováním v oblasti prodeje nemovitostí.

Poskytuji doučování němčiny, překlady němčiny, korekturu němčiny a zprostředkování Kindergeld. Online kurz němčiny je vhodný pro každého.

Čištění sedaček, koberců a auto sedadel. Do hodiny suché. V případě zájmu pro koberce přijedeme a čisté dovezeme. Působíme do 30 km v okolí Mikulova.

Realitní kancelář: - nemovitosti: - nákup, prodej - zprostředkovatelská činnost - komplexní služby v realitní činnosti: - zajištění smluvních vztahů a převodu nemovitosti - vypracování veškerých smluv včetně právního zajištění spojených s převodem - vypracování znaleckých posudků - koupě, prodej a výměny bytů a jiných ...

Developerský projekt. Výstavba bytů, byty, bydlení v nové lokalitě Klafar: -bytový dům -nárožní městský dům s 25ti bytovými jednotkami a 6ti jednotkami nebytovými - komerčními -3x nadzemní podlaží (v nároží 4) a 1x podzemní podlaží s parkovacími plochami -půdorysně má tvar písmene L a jeho nárožní část je umístěna na křižovatce ulic Libická a ...

Projektová (projekce) a architektonická činnost ve výstavbě. Řešení náročných atypických rodinných domů s individuálním přístupem ke každému klientovi.

Luboš Belatka se specializuje na realitní činnost, zprostředkovává prodeje nemovitostí a poskytuje právní a finanční poradenství.

Služby - administrace veřejných zakázek, dotací a koncesních řízení - investiční poradenství a vzdělávání - technický dozor investora.

Technické služby. Správa: - veřejného osvětlení - veřejné zeleně. Prodej: - písku - drti - štěrku včetně rozvozu. Opravy: - komunikací včetně zpevněných ploch - veřejné osvětlení. Likvidace odpadů včetně nebezpečných. Přestavování a odvoz vekoobjemových kontejnerů a dopravní služby.