Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Stavební firma, která zajistí výstavbu RD, pergol a zahradních altánů. Provádíme rekonstrukce RD, průmyslových hal, fasád a dalších objektů. Stavíme opěrné zdi a oplocení. Realizujeme lesní cesty a mlatové povrchy. Zajišťujeme zemní a demoliční práce včetně odvozu a likvidace odpadu.

Svatební salón v Ivančicích. Prodej a výpůjčka ručně šitých svatebních a společenských šatů. Možnost zkoušek šatů i o víkendu po předchozí telefonické domluvě. Zakázkové šití svatebních, společenských a dětských oděvů na míru. Zapůjčení závojů, bolerek a psaníček. Možnost koupě svatebních bot.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Fotoateliér poskytující focení: - svatby - těhotné - miminka - rodinné foto - erotické foto - maturitní tabla - portréty.

Studio Kvartet. Služby: - pedikúra - manikúra - kadeřnictví - masáže.

Společnost ARES-PRINT s.r.o. je nejstarší reklamní agentura, která zajišťuje reklamní činnosti - dopisní papíry, brožury, grafické návrhy inzerátů do novin, letáky, etikety, katalogy, informační systémy, polepy aut, výloh, a další potisky.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené

Kadeřnické studio. Kadeřnické služby. - stříhání vlasů - barvení, ombré, melírování - aplikace keratinu - společenské, svatební účesy. Kosmetické služby. - ošetření pleti - hloubkové čištění - líčení - pleťové masky - peelingy. Vertikální turbosolárium TAN CAN s novými trubicemi. Nehtové studio: - manikúra -nehtová ...

Melia City Group s.r.o. se zaměřuje na kompletní služby pro prodej a pronájem bytů, domů, chat, pozemků a nebytových prostor.

Společnost PRIOR ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o. se zabývá prodejem domácích potřeb, bytových doplňků, dekorací, školních a kancelářských potřeb, obuvi, kožené galanterie, textilních a bytových látek, textilní galanterie atd. Naši nabídku tvoříme tak, abyste u nás vždy našli co hledáte a nakupování tak pro Vás bylo potěšením. Provozujeme čtrnáct ...

Obchodní dům. Maloobchod, prodej: -drogerie. -metrový textil. -hračky. -domácí potřeby.

Obchodní dům. Prodej: - domácí potřeby - papírnictví - hračky - elektro - oděvy - kusový textil - metrový textil - bytový textil - textilní galanterie - kožená galanterie - punčochové zboží - obuv.

Služby: - geologie - ekologie - hydrogeologie - stavebně-geologický průzkum - ekologické audity

Společnost ArtepGeo s.r.o. spolupracuje na silničních a mostních stavbách v České republice, občanské a účelové výstavbě a dále při pozemních i podzemních stavbách. Využívá dlouholeté tuzemské a zahraniční praktické zkušenosti v pozemním, podzemním a dopravním stavitelství. Nabídka, poskytované služby: - konzultace, expertní posudky v ...

Martin Gajdoš, profesionální kouč, trenér a konzultant. Zaměřuji se na firemní a team koučink. Pořádám školení, semináře a workshopy zaměřující se na zlepšení firemní organizace, zvyšování produktivity a efektivity práce.

Sběrna Havířov provozuje kovošrot, specializuje se na výkup kovů – měď, hliník, železo, litina, nerez, mosaz, bronz, zinek, olovo. Jelikož poskytujeme výhodné ceny, naši sběrnu navštěvují zákazníci i z okolních měst, jako je Bohumín a Karviná.

Architektonická kancelář v Boskovicích. Zajišťuje zpracování návrhů od studií až po realizaci. Návrhy bytových domů, rodinných domů, objektů pro průmysl a administrativu.