Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost CCR Infinitum s.r.o. se orientuje na výrobu webových stránek, jejich správu a vývoj. nabízíme služby BOZP a požární ochrany a správu a údržbu IT. Orientujeme se na malé a střední firmy, kterým poskytujeme více doplňkových služeb na jednom místě.

Společnost RIGHT INDICADA s.r.o. provozuje pracovní agenturu.

Sítotisk: - ruční a strojní tisk.

Služby: -webdesign -správa sítí -www prezentace.

Služby: - tvorba internetových stránek a obchodů - SEO optimalizace - IT servis počítačů - počítačové sítě.

Realitní kancelář, reality, realitní činnost. Prodej, pronájem, distribuce: -byty, bytů, -rodinný dům, domy -komerční objekty -pozemky, pozemek, ostatní -kancelářské, nebytové a obchodní prostory -chata, chalupa -činžovní domy a jiné reality.

Webdesign, tvorba www stránek, webhosting, internetová reklama: -komplexní služby v oblasti tvorby WWW tvorba přístupných a použitelných internetových stránek -tvorba www: moderní a originální webdesign, inovace webu -technologie: XHTML, CSS, PHP, Flash -registrace a provoz domén II. řádu (www.vasefirma.cz) -webhosting - webový ...

Fotograf, fotografické práce, focení. Foto na zakázku: -svatby, portréty, děti, umělecké foto. Fotky černobílé, barevné.

Dimenze projekt s.r.o. je skupina stavebních odborníků a autorizovaných inženýrů s dlouholetou praxí. Spolupracují s ateliérem Žárovka architekti na architektonických studiích a stavebních projektech.

Společnost Naxos Ostrava a.s. v Ostravě se specializuje na prodej a pronájem nemovitostí, ať už jde o průmyslové areály, činžovní domy či administrativní budovy. Na trhu realit působíme již od roku 1994 a jsme jednou z největších realitních společností v České republice. Mezi naše služby patří: - vyhledávání investičních příležitostí, kdy jde ...

Rekonstrukce: - přidružené technologie pro skladování a výdej ropných látek. Sběr, převoz a zneškodnění: - odpady mimo výbušnin a jedů. Elektroinstalační práce. Čištění technologických zařízení a skladů ropných látek. Vysokotlaké čištění: - plochy. Projekční činnost. Výstavba: - rekonstrukce. Dodávka: - řídící systémy pro ...

Společnost Conspiro qua, s.r.o. realizuje úklidové služby.

Malobchod s nábytkom Maloobchod s nápojmi Prenájom nehnuteľností Maloobchod s tabakovými výrobkami Malobchod - predaj výrobkov z dreva Maloobchod s potravinami a pochutinami Sprostredkovanie obchodu s rozličným tovarom Maloobchod s kozmetickými výrobkami a drogériou Podnikatelské poradenstvo, marketingová činnosť Veľkoobchod v oblasti ...

Designerské studio, realizujeme studie, návrhy, projekty a vizualizace interiérů. Samozřejmostí je autorizovaný a autorský dozor. Zpracováváme návrhy nábytku s možností realizace.

Služby - software pro realitní kanceláře.

Provoz poradny pro rodinu a mezilidské vztahy.

Masérské služby: -masáže.

Zajišťujeme insolvenční řízení, realitní činnost a finanční poradenství.

Salón pro psy. Služby: -kompletní úprava srsti malých plemen včetně koupaní kromě trimování.

Zabýváme se službami v oblasti reklamy, webdesignu a event marketingu. Dále se zabýváme nakladatelskou činností. Zajistíme vám také grafické návrhy a tisky.

DOMI DOTO, s.r.o. se specializuje na dopravní a inženýrské stavitelství a likvidaci stavebních odpadů. Firma poskytuje komplexní řešení v oblasti odpadového hospodářství, včetně recyklace suti, zeminy a kameniva.