Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: -realizace nákupu, prodeje nemovitosti s profesionální realitní kanceláří.

Pronájmy kancelářských a obchodních prostor nejsou zatíženy žádnými zprostředkovatelskými provizemi a při servisu, který je našim nájemníkům poskytován, se pohybují ve velmi příznivých cenových relacích!

Stříhání a úprava psů - SALON MATÝSEK -Stříhání a úprava psů za skvělou cenu. Profesionální péče a individuální přístup ke každému pejskovi. Provádíme veškeré služby spojené se stříháním (koupání, rozčesávání, stříhání drápů, čištění očí, uší..). Stříháme všechna plemena i křížence.

Služby: -fotoateliér -metrové zboží -galanterie -pohřební služby -catering -čistící prostředky značky MAIT -čistírna, prádelna, kulmování zavinovaček Prodejna Náměstí Svobody 79, 1. patro

Činnost: - prodej ready made společností - zakládání, prodej firem - zprostředkování virtuálního sídla.

Malířské práce Tapetářské práce Úklidová služba - úklidové práce - mytí oken Čistění - koberce

Restaurace se nachází na úpatí železných hor a rekreačních lesů Podhůra, nedaleko Chrudimi. Pořádání akcí, oslav, rodinných i firemních večírků a svateb. Přichystáme i catering. Možnost zakoupit i dárkové poukázky.

Společnost PROfair spol. s r.o. je Vaším partnerem v garanci kvality výrobků se zaměřením na automobilový průmysl. Mezi naše poskytované služby patří vizuální kontrola, třídění dílů, kontrola funkce a testování, metrologie, opravy plastových komponentů, školení, projektový management, audity kontrolního plánu či revitalizace systému jakosti. ...

Realitní kancelář zajišťuje rychlý prodej nemovitostí za co nejvyšší možné ceny. Postará se o kompletní komunikaci, vyřízení nezbytných papírů a formalit, právní servis zdarma, ale propagaci.

Poskytujeme služby v oblasti preventivní péče o zdraví, vyvíjíme inovativní marketingové služby, provádíme poradenskou a akviziční činnost.

Služby: -tisk -grafické práce Prodej, výkup: -plasty -plastové materiály

Prodej, oprava, servis: - telekomunikační technika Dodávky datových sítí, silnoproudých rozvodů a slaboproudých technologií.

Svatba v Praze, svatební květiny a svatební dekorace jsou naší vášní. Společnost Beth’s Deluxe Flowers začala svou činnost s touhou učinit svatbu a společenské události zcela výjimečnými. Naše vášeň pro svatební design sahá hluboko do každého detailu; od nádherné výzdoby až po dokonalé květiny a přepečlivou koordinaci svatebního dne.

Finanční poradenství Účetní audit Ekonomické poradenství Personální služby

Návrhy, realizace, správa, servis: - datové sítě

Marketingové, mediální agentura - TV kampaně

Vnitrostátní i mezinárodní autodoprava vlastní technikou Spedice a vytěžování nákladních vozidel Skladování, logistika

Poradenská, kontrolní, konzultační a školící činnost v oblasti BOZPzpracování a vedení - dokumentace Zpracování a vedení - kompletní dokumentace v oblasti PO Poradenská, kontrolní, konzultační a školící činnost v oblasti PO Psychologické poradenství - psychodiagnostika

Služby: - správa počítačů a počítačových sítí

Výroba, služby: - cartoon animace - filmy - seriály a reklamní spoty

Zajištění aplikovaného procesního a projektového řízení. Vedení projektů v oblasti architektury i implementace informačních systémů.

Prodej, servis - počítačové komponenty i sestavy Tvorba - webové prezentace, webdesign Správa - počítačové sítě

Účetnictví - daňové evidence - mzdy Správa nemovitostí

Poradenské služby a kompletní outsourcing v oblasti vedení účetnictví, právního i daňového poradenství a mzdové agendy.