Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
DELOZ s.r.o. se specializuje na návrhy, projekty a realizace fotovoltaických elektráren. Poskytuje také služby v oblasti energetiky, obnovitelných zdrojů energie a telekomunikací.

Developerská společnost: • studie stavby, architektonický návrh (+ vypracování projektové dokumentace včetně zajištění územního rozhodnutí a stavebního povolení) • zajištění investorů • realizaci stavby až po kolaudaci • autorský a stavební dozor v průběhu stavby až po kolaudaci • poradenství v oblasti financování bydlení • marketingové ...

Provozování solno-jodové jeskyně, odpočinek - relaxace - prevence, vhodné pro všechny věkové kategorie. Reklama - výroba a prodej reklamních plastových rámů, lišt a profilů.

Společnost CD - JAS s.r.o. poskytuje kompletní služby v celním řízení. Zajišťujeme celní odbavení kusových, kamionových i kontejnerových zásilek, dovozů a vývozů i kompletní vedení statistické evidence INTRASTAT. Dále vystavujeme např. celní prohlášení, doklady o původu a jiné. Nabízíme poradenskou a konzultační činnost při dovozu a vývozu ...

100 REAL, s. r. o. je realitní kancelář, která poskytuje komplexní služby v oblasti prodeje, pronájmu a správy nemovitostí.

Prodej - dárkové poukazy na masáže - masážní studiomasáže - sportovní - relaxační - reflexní - lymfatické ruční, přístrojové i kombinované - lávovými kameny - těhotenské, rekondiční, relaxační, sportovní - aroma pomocí teplých olejů rituál s vonnou esencí - dárkové poukazy a ...

Společnost OSTRA GROUP a.s. je firma poskytující širokou škálu služeb souvisejících se správou a údržbou nemovitostí, bezpečností a energetickým managementem.

EKOSFER Solutions, s.r.o. poskytuje odborné služby v oblasti ochrany životního prostředí. Provádí biologické průzkumy, záchranné transfery živočichů a rostlin, biologický dozor staveb, revitalizace stanovišť a konzultační činnost.

Knihařství, knihařské práce: -vázání, vazba-diplomové práce, časopisy, sbírky zákonů, knihy (neumělecká knižní vazba) -opravy knih -výroba-desky, krabice, výrobky z lepenky. Tisk: -maturitní stužky.

Vizážistka. Svatební, slavností, denní a noční líčení. Kosmetické ošetření pleti s masáží.

Rodinný poradce. Zprostředkování mediace pro řešení dlouhodobých konfliktů. Asistovaný kontakt, poskytnutí doprovodu nestranného pracovníka při kontaktu s příbuzným. Rodinné poradenství. Poradenství při řešení složitých situací s dítětem nebo rodinnými příslušníky.

Zakázková tvorba 3D vizualizací. Nezávazné nacenění zakázky, možnost vyhotovení celé zakázky online. Návrhy kuchyní, pracoven, vestavěných skříní, prodjeních interiérů a exteriérů.

Realitní makléř pro jihomoravský kraj. Prodej a pronájem nemovitostí na Jižní Moravě, hlavně na Znojemsku. Navrhování interiérů a home staging.

Projektová činnost ve výstavbě: - Projekty staveb - Statika - Architektura - CAD, BIM Výroba, obchod a služby: - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - zprostředkování obchodu a služeb - velkoobchod a maloobchod Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Nabízíme tvorbu video prezentace včetně složitých efektů a 3d modelů. Kompletní řešení online marketingu včetně tvorby a SEO, tvorbu mobilních aplikací, grafické služby. Jsme mladý nápaditý tým. První konzultaci na základě analýzy provádíme zdarma.

Zdeněk Dočkal se zaměřuje na tisk na velkoformátové tiskárně a na projektovou dokumentaci.

Tiskárna Pratr a.s. Trutnov Zajišťuje rozmanité služby z oblasti tisku. Můžete si u nás nechat udělat ofsetový a digitální tisk. Působíme jako vydavatelství. Provádíme kompletní realizace zakázek na klíč. - grafické práce, sazba - fotografické služby - DTP studio - prezentace v našich produktech - konzultace a návrh řešení ...

Víkendové tábory s.r.o. zajišťují kvalitní hlídání dětí během víkendů v okolí Ostravy. Děti mají zajištěný pestrý program a vyváženou stravu. Rodiče mohou využít tento čas pro sebe, na odpočinek nebo práci.

ARTEMIS agency s.r.o. je personální agentura a specializuje se na vyhledávání a umisťování kvalifikovaných zaměstnanců k potenciálním zaměstnavatelům.

Strojní zámečnictví. Práce: -kovoobrábění, třískové obrábění kovů -dělení materiálu -soustružení -frézování CNC -lisování -svařování -válcování závitů. Výroba na zakázku: -drobné plastové a pryžové výrobky. Likvidace, recyklace odpadů: -stavební suti.

Rivesti s.r.o. se zabývá prodejem italských koupelnových a interiérových designových obkladů a dlažeb a vybavení koupelen. Nabídka: -trend určující materiály s důrazem na minimalismus a funkcionalismus -rozsáhlá paleta materiálů (imitace dřeva, kamene, kovu) uzpůsobená individuálním potřebám (obklady do kuchyně, venkovní dlažba, obklady a ...

BEST SOLAR SYSTEM s.r.o. . se specializuje na montáž a prodej fotovoltaických elektráren pro rodinné domy a firmy. Nabízí kompletní řešení od návrhu, přes vyřízení dotací, až po odbornou montáž a servis.

Kompletní realizace novostaveb. Rekonstrukce staveb na klíč Návrhy interiérů a koupelen. Kompletní renovace interiérů. Zprostředkování prodeje či koupi nemovitosti, pozemku. Zprostředkování hypotečních a bankovních úvěrů, pojištění nemovitostí.

KOKKINAKIS s.r.o. se zaměřuje na bezpečnostní služby a úklidové práce. Poskytuje fyzickou ostrahu, dohledové centrum, bezpečnostní poradenství a VIP služby.