Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Vybavení obchodu: návrh, vizualizace, stavební práce, výroba atyp-nábytku, montáž interiéru. Celé ČR a SR. Kvalitní praktické řešení až po luxusní vzhled. Prodej obchodního zařízení: regály, stojany, vitríny, pulty, OZAP. Realizace výstavních stánků.

-Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a ...

Reklamní a dárkové předměty, dárkové sady, výroba dárkových sad. Firemní a propagační tiskoviny včetně grafických návrhů.

Architektonická kancelář, nezávislé architektonické studio. Projekční kancelář. Zpracování: - architektonické návrhy - stavební projektové dokumentace, stavební projekty: - projekty obytných, občanských a průmyslových staveb - urbanismus, územní plánování: - územně plánovací dokumentace a podklady.

Společnost Stahl- stěhovací služba, spol. s r.o působí jako jedna z největších stěhovacích firem v České republice. Zajišťujeme stěhování domácností, malých firem i velkých společností. Nabízíme standardní i komplexní stěhování bytů, domů i kanceláří. Dále přepravujeme umělecké předměty, exponáty, těžké předměty, hudební nástroje a pro stěhování ...

Firemní strategie, poradenství s firemní strategií. Sestavujeme marketingové plány, komunikační strategie, reklamní komunikaci. Postaráme se o PR komunikaci.

Služby: - návrhy interiérů - interiérový architekt.

Webdesign. Grafický návrh a tvorba www stránek. Tvorba internetových obchodů. Návrhy reklamní ch letáků, katalogů, bilboardů. Webhosting a domény. Seo optimalizace webu. Servis počítačů.

Výkup a zpracování odpadů s obsahem drahých kovů. -vyřazená kancelářní výpočetní a řídící technika -počítače, tiskárny, monitory, desky plošných spojů, samostatné pozlacené a postříbřené konektory, technologické řídící systémy, telefonní ústředny, kalkulačky, mobilní telefony, lékařské přístroje, měřící a regulační technika, olovo, měď*, ...

Reklamní činnost: - tisk - gravírování - grafika - polep aut, výloh - výroba reklamních bannerů, cedulí, vývěsných štítů - pískování skla

Služby: - webdesign - tvorba webových stánek, e-shopů - webhosting a správa domén - internetový marketing.

Služby: - likvidace pozůstalostí a dalších komerčních, bytových/ nebytových a jiných prostor - poradenství při prodeji knih, obrazů, porcelánu, skla, nábytku - výkup zboží za hotové z vyklízených prostor - vyklízení.

Služby: - kosmetika - masáže - redukční a revitalizační program - prodej kosmetiky a potravinových doplňků

Čalounictví a Dekoratérství. Výroba dekorace a doplňků do interiérů: - tapety, polštáře - záclony, závěsy.

Outsourcing IT: - správa IT infrastruktury. Servis IT. Správa počítačových sítí. Dodávky výpočetní techniky. Prodej, e-shop: - kancelářská technika zn. Dell, Microsoft, VMware - spotřební materiál - tiskárny, monitory.

Velkoobchod a maloobchod: -dětské balónky -reklamní potisky nad 1000 ks. Výroba a prodej: -hračky z gumy. Výzdoba z balonků.

Služby: - manikúra, modeláž nehtů.

Nehtové studio. Služby: - komplexní péče o ruce a nehty - masáže rukou - francouzská manikúra - modeláže nehtů - acrygelová, gelová, porcelánová nebo permanentní - prodlužování či zpevňování nehtů - zdobení nehtů - doplnění či odstranění modeláže.

Výroba, montáž, provoz: - reklamní zařízení na silničních a obecních pozemcích nebo na telefonních podpěrách.

Bezpečnostní agentura: -ostraha osob a objektů -požární služby -přeprava cenin -detektivní služby. Dodávka, montáže, revize: -elektronická bezpečnostní a požární signalizace (EZS, EPS) -pulty centralizované ochrany -přístupové, kamerové systémy

Zajišťujeme bezpečnostní, recepční a pořadatelské služby, dodáváme zabezpečovací systémy a poskytujeme detektivní služby.

Bezpečnostní agentura. Komplexní bezpečnostní služby: - fyzická ostraha majetku a osob - pořadatelská a pořádková služba - detektivní služby.

Bezpečnostní agentura. Komplexní bezpečnostní služby: - fyzická ostraha majetku a osob - elektronická zabezpečovací signalizace - elektronická požární signalizace - přístupové, docházkové systémy - kamerové systémy - pult centralizované ochrany - výjezdová skupina.

Společnost OpavaNet a.s. Vám již řadu let poskytuje kvalitní internet v Opavě a okolí. Také zajišťujeme internetové a telefonní služby, kabelovou a digitální HD televizi, přenos dat, bezpečnostní řešení, webhosting a webdesign.