Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Služby: - antikvariát - galerie - nakladatelství.

IT služby: - portály a aplikace na míru - www prezentace, e-shop - e-mail marketing - reklama, marketing, seo - CI, tištěná grafika, média - IT servis.

Činnost: - webdesign - tvorba webových stránek.

Provozujeme solárium v Klatovech, prodáváme kosmetiku pro solárium. Solárium Klatovy = solární studio Golden sun.

Služby: - řídicí systém R2S - pro sportovní, relaxační a wellness centra, solární studia - služby v oblasti výpočetní techniky - správa sítí - tvorba aplikací na zakázku.

Služby: - produkce akcí - hostesky a promotéři - tlumočnice po celé ČR i zahraničí - nabídka programů, hudby, cateringu - fotodokumentace - výzdoba - doprava a vše další.

Zvyšování produktivity výroby / firemních procesů implementací principů štíhlé výroby (lean managementu) dle mezinárodně uznávané metodiky.

Služby: - čištění koberců - čištění podlah a podlahových krytin - mytí oken a výloh, hygienický servis, údržbu veřejných prostranství, čištění chodníků či odhrnování sněhu.

Služby: - zajišťujeme profesionální hostesky a modelky

Služby: - architekt - architektonická činnost - návrhy interiérů.

Kurzy výpočetní techniky od základů práce s počítačem až po obsluhu a správu sítě

Dodávka, montáž: - zabezpečovací, kamerové, přístupové a docházkové systémy - IT služby - budování a správa počítačových sítí - klimatizace - čističe vzduchu - tepelná čerpadla.

Naše firma Vám nabízí: UV ofset, UV digitál, lentikulár, 3D tisk, PVC samolepky, tisk na fólie, tisk na plasty, lenticular, pet, apet, petg, petgag, tisk bílou.

Pořádání a organizování výměnných studijních a pracovních programů pro studenty, mládež a dospělé v zahraničí.

Psychologická terapie: - Emotional Freedom Techniques - EFT - Matrix Reimprinting (MR) - Matrix Rebirth.

Půjčovna: - originály svatebních šatů značky Maggie Sottero (USA). Prodej: - snubní prsteny značek Retofy a Lukáš Rýdl - vazby kytic.

Pronájem: - nebytové prostory.

Služby: - ucelený servis při řešení veškerých otázek spojených s problematikou vlastnictví bytů a bytových domů - zaměření bytů a nebytových prostor - prohlášení vlastníka - stanovy SVJ - založení a vznik SVJ - převody bytů a nebytových prostor - likvidace družstva či SRO

Služby: - výroba televizní a rozhlasové reklamy, natáčení dokumentů, instruktážních filmů a prezentací - produkce - produkce a organizace kulturních a společenských akcí, prezentací firem a konferencí.

Činnost: - služby z oblasti marketingové komunikace a reklamy

Výkup a zpracování - odpady. Výkup a likvidace druhotných surovin. Vykupujeme a zpracováváme kovový odpad. Provozujeme kovošrot a sběrné suroviny. Vykupujeme železný šrot, barevné, kovy, železo, nikl, hliník, křemík. Přepracování a lisování hliníku a Fe plechů. Likvidace strojů, technologických celků a autovraků.