Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost Tiskárna KATOS s.r.o. nabízí komplexní servis v oblasti tisku od grafické přípravy, až po finální knihařské zpracování. Provádíme digitální, offsetový i rotační tisk. Mezi naše další činnosti patří natáčení a zpracování videa. Najdete nás v Přerově na ulici Letecká. Tiskárna, služby: - DTP/CTP studio, grafické návrhy, zpracování ...

OK Design s.r.o. z Olomouce se specializuje na komplexní reklamní služby, ale i přesto zdůrazňujeme OK Design .... nejen reklama. Od roku 1991 pomáháme firmám s podporou prodeje ve formě atypické i zakázkové výroby: - světelné reklamy - LED světelná reklama - reklamních stojanů a stojánků - reklamních bannerů - návrhy reklam - komplexní ...

Tvorba informačních systémů pro oblast investiční výstavby: -informační systémy zabezpečující archivaci a správu digitální dokumentace z investiční výstavby -informační systémy zabezpečující finanční sledování nákladů stavby i sledování harmonogramu plnění subdodavatelů v průběhu realizace stavby. Implementace archívu digitální dokumentace ...

Navrhování a komplexní dodávky typových i atypických interiérů.

Činnost: - pořadatelé veletrhů a výstav v ČR. Specializujeme se na: - organizaci veletrhů v krajských městech a regionálních centrech - stavební a elektrotechnické veletrhy a výstavy - výstavní portfolio. Další služby: - pořádání kongresů - pořádání konferencí - stavba stánků - pronájem výstavního inventáře - organizace ...

Prodej, servis: - kopírky - tiskárny - tonnery - spotřební materiál. Copy centrum. Copy centra v Olomouci: - třída 17.listopadu 10 - třída 1.máje 25 - Palackého 19.

Recyklace kovového odpadu. Výkup železného odpadu a barevných kovů. Přistavení a odvoz kontejnerů Výkup a zpracování katalyzátorů. Ekologická likvidace vozidel. Sídlo: - Tř. Maršála Malinovského 884, Uherské Hradiště.

Dodávka reklamních předmětů - flash disky, USB modely - lanyardy, šňůrky, klíčenky - batohy a další.

Doprava: - do 50t - vnitrostátní - vozy TATRA, MAN Demoliční práce, recyklační linky, mobilní drtič, třídička Zemní práce (těžká mechanizace).

Firma DYTRON s.r.o. je dodavatel 3D a PLM řešení v různých průmyslových odvětvích. Provádíme školení CAD, CAM a PLM systémů. Také se zabýváme prodejem a servisem výpočetní techniky. Implementace CAD/CAM/PLM systémů: - poradenství v oblasti průmyslových řešení - zkušenosti a reference PLM - prodej CAD/CAM/PLM systémů - prodej CATIA - ERP ...

ARCHED studio s.r.o. je architektonická a projekční kancelář.

Služby: - balení, výroba - prodej zboží a reklamních předmětů z cukrovinek

Výroba, tisk : - tiskoviny - vizitky - letáky - brožury - katalogy - výroční zprávy - prospekty - pohlednice - kalendáře - hospodářské a obchodní tiskopisy - propagační materiály - digitální tisk.

Konstrukční kancelář: - návrhy a vypracování technické dokumentace s možností kompletní výrobní realizace návrhu. Konstrukce: -konstrukční návrhy. -zpracování technických výkresů na počítači -zpracování výkresové dokumentace -konzultace technických problémů -výpočetní kapacity.

Městské lázně STEZA Zlín nabízejí možnost celoročního koupání pro veřejnost - v areálu je krytý bazén 50m i 25m, sauna a pro nejmenší dětský krytý bazének. Sezónně je možné plavání ve venkovním bazénu. Navštivte v létě i naše koupaliště Panorama na Jižních Svazích a Koupaliště Zelené na Bartošově čtvrti. Pořádáme i školení plavčíků dle ...

Firma FERRUM s.r.o. provoz Jemnice se zabývá sběrem a výkupem kovového odpadu a barevných kovů včetně autobaterií. Ekologická likvidace autovraků osobních i nákladních vozidel, autobusů i motocyklů.

Firma FERRUM s.r.o.se zabývá prodejem hutního materiálu a také výrobou ocelových roštů. Provádí zámečnické práce a zakázkovou kovovýrobu. Vykupuje také kovošrot. Působíme zejména na území celé Vysočiny a v oblasti Třebíče. Máme také pobočky ve městech na Jižní Moravě.

Zdeněk Franc je svatební a rodinný fotograf

Odporové svařování. Strojní výroba a elektrobýrova. Pro firmy vyvíjíme SW nejen pro vlastní řízení technologií, ale rovněž pro aplikace SCADA.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Hubení hlodavců, e-shop: - výroba pastí, klecí, zahradní nářadíčko, lopatek, vidliček - jedy k hubení hlodavců - jedy k hubení hmyzu a škůdců.

Inženýrská kancelář Honig engeneering se sídlem v Lipince v okrese Olomouc se orientuje na projekční práce v průmyslové a energetické oblasti a dále na teplárenská zařízení, měření a regegulaci. Dále se zabýváme strojní technologií, kogeneračními jednotkami, obnovitelnými zdroji, bioelektrárnami, bioelektrárnami a bioteplárnami a v neposlední ...

Společnost Prefia s. r. o. se zaměřuje na materiálové využití odpadů, recyklaci a na kompozitní prefabrikáty

Tvorba webových stránek. Opravy notebooků, monitorů, tiskáren.