Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Překladatelství a tlumočení z italského jazyka.

Výroba - reklamní poutače - reklamní tabule a bannerypolepy automobily, výkladní skříně - písmomalířství malba reklam na fasádu - světelná reklama Tisk - letáky - vizitky - prospekty - katalogy - plakáty Grafické návrhy a zpracování - vizitky - letáky - katalogy - brožury - ceníky SEO optimalizace Webdesign

Forso s.r.o. se zaměřuje na zpracovávání studií, projektové dokumentace, inženýrskou činnost, výstavbu zabezpečených datových center a na projektové řízení.

Martin Pavelka s.r.o. je specializovaná firma zabývající se správou nemovitostí. Poskytuje komplexní servis v oblasti správy bytových i nebytových jednotek, včetně vedení účetnictví pro společenství vlastníků.

Svatební agentura - Easy Wedding. Služby: -svatební koordiánor -kompletní svatební -půjčovna dekorací.

Pohřební služba Nova se postará o veškeré náležitosti související s pohřbem zesnulých. Zajišťuje převozy zesnulých v rámci ČR i ze zahraničí.

Firma MCnet s.r.o. již od roku 1998 působí v oblasti síťových technologií, správy technického a programového vybavení a internetu. V oboru počítačových sítí poskytuje kompletní řešení týkající se vlastního projektu přes realizaci až po servis. Vyškolení specialisté firmy MCnet s.r.o. Vám nabízí kvalitní a optimální řešení této problematiky: ...

Realitní a finanční poradenství.

Hodinový manžel: - drobné opravy v domácnosti - opravy vody, odpady, elektro, malování, nátěry - skládání nábytku - stěhování - zahradní práce a další. Akutní opravy i o víkendech a svátcích dle domluvy. Sídlo: - nám. T. G. Masaryka 1281, 760 01, Zlín .

Grafická dílna, tiskárna. Výroba: - reklamních tabulí, plachet, poutačů, polepy vozidel, výloh.

Stavební bytové družstvo, činnost: -údržba, opravy a rekonstrukce bytového fondu, domu a nebytových prostor.

Prémiová realitní společnost pro náročnou klientelu. Nabízíme atraktivní nemovitosti, jak v České Republice, tak i v zahraničí (Španělsko).

TRAION HOLDING s.r.o. je investiční skupina, která působí na českém trhu již od roku 2006. Se svým sídlem v srdci Brna se věnuje široké škále činností, od developerských projektů přes realitní služby až po finanční poradenství. Hlavní oblasti činnosti: - Developerské projekty: TRAION HOLDING stojí za realizací úspěšných projektů, které nejen ...

Firma TENZUM s.r.o. se sídlem v Jaroslavicích se zabývá činností v oblasti zemních a výkopových prací. Současně zajišťujeme také demoliční a úklidové práce. Nabízíme odstranění veškerých překážek, průzkum stavební plochy, přípravu a vytyčení staveniště. Provádíme samotné výkopy dle daných požadavků a rozměrů. Poskytujeme úklid na staveništích i ve ...

Společnost Agrární půdní fond s.r.o. je tým realitních makléřů a obchodníků se zemědělskou půdou, specializují se především na investice do zemědělské půdy. Jsme členem skupiny společnosti APF Group.

Jarošův statek poskytuje služby v oblasti sociální sféry, příměstské tábory, ekologický výukový program pro školy a školky, pro firmy teambuildingové akce v netradičním prostředí, jednoduché ubytování ve sportovním centru ve Studénce a další.

Společnost IMPEX TB s.r.o. je specialistou na prodej a dělení přesných svařovaných trubek a profilů ocelových, ocelových pozinkovaných a hliníkových. Materiál dodáváme po celé České a Slovenské republice. V rámci našich služeb nabízíme uskladnění materiálu v našem skladu a dodávky přímo k zákazníkům podle jejich specifických požadavků. ...

Recyklace kovového odpadu. Výkup železného odpadu a barevných kovů. Přistavení a odvoz kontejnerů Výkup a zpracování katalyzátorů. Ekologická likvidace vozidel. Sídlo: - Tř. Maršála Malinovského 884, Uherské Hradiště.

Top Party Stany s.r.o. je specialistou na pronájem stanů a příslušenství pro různé události. K dispozici jsou stany různých typů a velikostí, včetně nábytku a dekorací pro svatby, oslavy, firemní akce a festivaly.

IDEAL REALITY Pardubice s.r.o. se zaměřuje na prodej a pronájem nemovitostí. Poskytují komplexní služby v oblasti realit, včetně poradenství a zprostředkování obchodů.