Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Čištění topné soustavy, úprava vody, demineralizace, čištění výměníků, kotle, správa energetických zdrojů.

Jsem svatební fotograf z Prahy. Vyfotím pro vás svatební fotografie, díky kterým nikdy nezapomenete na váš skvěle prožitý svatební den. Kromě focení se věnuji i retušování svatebních fotek, vytváření svatebních fotoknih a předsvatebnímu fotografování.

První magazín v Česku, který píše o zážitcích a dárcích. Načerpejte inspiraci pro sebe nebo své blízké a užívejte si život, jak se patří.

Migrace internetových obchodů a práce s e-commerce daty.

Jsem poradkyně v oblasti sebepoznání, typologie osobnosti a partnerských (rodinných) vztahů. Vykládám osobní, dětské, partnerské a firemní horoskopy, které doplňuji s numerologií. Má praxe vychází z odkazů tradiční i moderní astrologie a numerologie.

Srovnávač cen rychloobrátkového zboží, který kromě cen zboží velkých online i kamenných obchodů zobrazuje také ceny dopravy a informace o možnostech osobního odběru na pobočkách prodejce.

Exitovky.cz jsou venkovní únikové šifrovací geolokační hry. Znáte klasické únikové hry? Už nemusíte unikat z místnosti. Šifrovací hry si můžete zahrát i venku. Naše hry jsou podobné, jen probíhají venku v reálných městech a lokacích. Hrají se za pomoci mobilního telefonu, ve kterém se odehrává příběh a kde řešíte různé hádanky a úkoly. Nechte ...

Centrum nabízí kosmetické služby v plném rozsahu včetně anti aging péče a čištění pleti. Provádíme i prodlužování řas, relaxační a rekondiční masáže, anticelulitické masáže, epilace, tělové zábaly, pedikúru, manikúru a další služby.

Poskytujeme prvotřídní, pečlivé a 100% spolehlivé úklidové služby pro domácnosti i firmy. Pravidelné i jednorázové úklidy domů, bytů nebo kanceláří, generální úklidy, mytí oken, čištění koberců a čalouněného nábytku i úklidy po rekonstrukcích či malování.

Získáváme českým firmám nové zakázky přes kontakty v Singapuru. Přivádíme významné singapurské investory do České republiky. Domlouváme spolupráci se špičkovými pracovišti v Singapuru.

Vytvoříme pro Vás kreativní, funkční a nadčasové řešení interiérů. Při navrhování sledujeme současné trendy designu podtrhující funkčnost a estetičnost návrhu. Budoucí tvář interiéru by měla být originálním výrazem současného designu, který splyne s životním stylem klienta.

Profesionální úklidové služby. Uklízíme: Ubytovací zařízení, firemní prostory, bytové domy. Školy, školky, zdravotnická zařízení, obchodní prostory. Muzea, divadla, fitcentra, domácnosti a další. Profesionální úklidové služby. Přijatelné ceny. Slevy stálým klientům a seniorům. Pojištění odpovědnosti.

Full-servis digitální agentura, která pomáhá značkám vytvořit vizuální hodnotu. Naše práce je tvořit dokonalou rovnováhu mezi funkčností, exkluzivním vizuálem a obsahem. Tvoříme moderní online, printové materiály a weby na klíč systematicky tak, aby se z našich klientů postupně stával lovebrand ve svém oboru.

Ekonomické a finanční poradenství - hypotéční a úvěrové poradenství Pojištění - poskytování pojištění Marketing - poradenství, marketing Organizační poradenství - poradenství, krizové řízení firem

Služby: - prodej a servis wellness strojů - masáže - wellness studio - solární studio - jóga - pedikůra - kosmetika

Kompletní úprava srsti psů (specializace na plemeno Coton de Tuléar) - stříhání - trimování - výstavní úprava psů Kurzy, semináře - jak pečovat o srst - naučte se trimovat svého pejska

Fotografické a filmové služby - architektura - interiéry - portréty - technická a reklamní fotografie

Návrhy interiérů: - interiéry2D i 3D vizualizace - grafický design atypického nábytku

Činnost: - nakladatelství zaměřené na fotopublikace

Služby: - konference a vzdělávací akce - poradenství v oblasti energetiky - marketing

Městské informační a turistické centrum, infocentrum. Služby: - informace - o firmách, službách - ubytování - cestovním ruchu - kulturní, společenské akce. Maloobchod, prodej: - mapy - průvodci - vstupenky sítě Ticketportal.

Práce: -tónování autoskel -bezpečnostní a okenní fólie. -velkoplošný digitální tisk a řezaná reklama. Grafické práce: -polepy aut -billboardy, poutače i bannery. -autosamolepky -homologované autofólie -okenní a bezpečnostní fólie.

MK Studio provádí komplexní kosmetickou péči od čištění pleti, barvení a úpravy obočí, depilaci až po ošetření pleti přístrojovou technikou. Kosmetička a také vizážistka Martina Nováková Vás ráda provede minikurzem líčení nebo Vám poradí, jakou kosmetiku zvolit a jak o pleť nejlépe pečovat. Nabízí i možnost líčení na svatby, plesy a podobné ...