Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
H.V.M., s.r.o. se zaměřuje na zprostředkovatelské služby pro firmy.

Ščerba reality s.r.o. je realitní společnost zaměřující se na oblasti realitního trhu, úvěrů, investic, dotací, právních služeb, financí a pojištění.

PARAKALO - centrum jazyků s.r.o. se zaměřuje na jazykové kurzy, překlady a tlumočení.

ReloJob s.r.o. provozuje personální a vzdělávací agenturu se specializací na zaměstnávání cizinců třetích zemí.

Dodávka, montáž, projekce, realizace, servis, oprava: - kotle na biomasu, kotelny - zařízení na manipulaci s biomasou - technologické rozvody tepla pro sušárny řeziva. Zpracování energetického auditu.

Firma Pivní fanda se zabývá výrobou a prodejem triček, mikin, ponožek s pivní tématikou. Prodej pivní kosmetiky.

24 VISION je unikátní systém poskytující řešení pro přesnou a komplexní kontrolu kvality v automobilovém průmyslu, která detekuje chyby a chyby v konfiguraci.

Realitní kancelář a realitní služby : Zprostředkování - prodej, pronájem: - rodinné domy - byty - rekreační objekty - chaty, chalupy - skladové prostory, kancelářské prostory - zahrady, pozemky.

Služby: - drobné opravy oděvů - lůžkoviny - čištění peří - šití lůžkovin - finanční poradenství

Firma ComCD-celní deklarace s.r.o. se sídlem v Mošnově se zaměřuje na poradenství a zprostředkování obchodů v celní oblasti. Specializujeme na vyplňování dokladů JSD, VDD, T1, CMR, EUR.1, INTRASTAT. Veškeré služby poskytujeme v Novém Jičíně a okolí.

Profesionální výrobou a produkcí nábytku, kuchyňských linek, šatních a vestavěných skříní, nábytku do interiérů včetně stolů, obývacích stěn a komod a realizací veletržní expozice se zabývá společnost SYMA Production s.r.o. z Brna.

FEBE TRANS poskytuje kompletní logistické služby - přepravy volně ložených materiálů, palet, expresní přeprava zásilek, spediční služby, vnitrostátní a mezinárodní dopravu, skladování a celní služby.

Reklamní agentura Zbyněk Joura: - velkoplošný tisk - billboardy - bannery (plachty) - foliová reklama - obsetový tisk (letáky, brožůry, vizitky) Server ZnojemskySeznam.cz: - seznam znojemských firem na Internetu. Internetové, reklamní služby: - zpracování internetových stránek, návrh, tvorba-www prezentace, webové stránky ...

Kosmetické služby: -běžné ošetření pleti -čištění pleti -celková péče o pleť -líčení -permanentní MAKE-UP -efektivní odstraňování akné -rejuvenace (omlazení) pleti-intenzivní pulsní světlo -permanentní redukce nežádoucího ochlupení -odstranění pigmentových stařeckých skvrn, žilek -samoopalovací nástřik (bronzová pokožka bez vlivu UVA, ...

Tvorba webových stránek, SEO, internetový marketing, e-shop na míru.

Stavební společnost s dlouholetou tradicí LAKOMIRAVA s.r.o. je společností, která se specializuje na výstavbu rodinných domů, rekonstrukce, zakládání staveb, monolitické konstrukce i fasády. Naše tým zkušených odborníků pracuje s vášní a precizností, aby vaše stavební projekty byly úspěšné. Stavba rodinných domů - naše firma se zaměřuje na ...

Naše firma Daviva výkup autovraků se zaměřuje především na ekologickou likvidaci havarovaných či nevyužívaných vozidel všech typů, značek a stáří. Likvidujeme nejen automobily osobní, ale i užitkové. Za vozidlo nabízíme peněžní bonus 1000 až 3000 Kč, který je závislý na stáří, typu a značce automobilu. Součástí služeb je i vystavení dokladu o ...

Bezpečnostní agentura Havířov. Služby: - ostraha osob a majetku - převozy cenin a hotovosti - montáž zabezpečovacích zařízení - pult centrální ochrany.

Go Digital! Direct s.r.o. je společnost poskytující komplexní outsourcingové služby v oblasti komunikace se zákazníky.

Petra Žaloudková se zaměřuje na přístrojovou pedikúru.

Anna Grecmanová provozuje studio, které nabízí půjčovnu šatů, líčení, účesy a kurzy líčení.

Interiéry Tromex se zabývají návrhem a realizací interiérů. Provádí truhlářské a čalounické práce. Dodávka a realizace italských keramických obkladů a dlažeb.