Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
E-shop: - elektronika - počítače, telefony, televize, fotoaparáty a další. Služby: - servis výpočetní a kancelářské techniky - připojení k internetu - levné mobilní volání a mobilní internet.

Grafické práce, tisk: - předtisková příprava dokumentů včetně jejich výtisku do finální podoby - internetové a přednáškové prezentace - tisk vizitek, pohlednic, kalendářů, plakátů a tiskovin - digitální, ofsetový i inkoustový tisk.

Služby: - webdesign - tvorba webových stránek

Galerie koupelen. Maloobchod, prodej: -zařízení pro koupelny -dlažby -obklady -vany, sprchy Návrh, rekonstrukce: -koupelny -bytová jádra.

Služby: - studie a projekty přírodních domů - projekty komerčních interiérů

Společnost DECOMKOV Praha s.r.o. je společnost se zaměřením na výzkum, vývoj a grantové poradenství. Spojujeme podniky, které mají zájem inovovat své produkty a služby, a výzkumně-vývojové instituce, které spolu s těmito podniky provedou potřebný vývoj. Jakmile s takovými partnery definujeme výzkumný záměr, formulujeme projekt, na který zajistíme ...

Prodej - výpočetní technika tiskárny, notebooky, stolní počítače Správa - sítě Školení - software a hardware Zálohování dat

Ekologické poradenství -poradenské a konzultační služby: - odpadového hospodářství - vodního hospodářství - ovzduší - zpracování ekologických auditů a analýz.

Překladatelské a tlumočnické služby: - technické překlady - překlady právnických dokumentů a právních aktů - ekonomické podklady - překlady odborných časopisů a časopisů pro pracovníky firem - simultánní i konsekutivní tlumočení - kabinové tlumočení včetně zajištění tlumočnické techniky - tlumočení jednání na veletrzích - komunikace se ...

Firma Gabriela Hradová - Textil Hradová se již více jak 25 let specializuje na výrobu a prodej reklamního a firemního textilu. S vlastní šicí dílnou jsme schopni nabízet jak standardní střihy z naší kolekce, tak neomezené množství střihů dle přání klientů. V našem sortimentu naleznete tílka, košile, polokošile, sportovní oblečení, reklamní mikiny, ...

Výroba, prodej: - stroje pro recyklaci - recyklační stroje (drtiče, třídiče, dávkovací zařízení, drtiče a třídiče) - ekologická zařízení. Drcení, třídění, recyklace: - stavební odpady.

Obaly na míru, provozovna Jihlava: - základní, 3D obaly - europalety

Vývoj, implementace -ekonomický informační systém EKOPRAKTIK. -ekonomický software.

Vydávání lifestylového a kulturního magazínu inZlin.

Služby: - sociálně aktivizační služba pro rodiny - sociální bydlení - sanace rodiny

Svatební salon, studio Vysočina, Jemnice, Moravské Budějovice, Třešť, Želetava Služby: -půjčovna šatů - výběr z 80 druhů šatů různých střihů -organizace svatby na klíč -doplňky, bižuterie -spodní prádlo -parfémy -příprava nevěsty -stálý výprodej svatebních šatů.

E-shop: - prodej nářadí - servis výpočetní techniky - prodej počítačů Naší specializací je poskytování komplexních služeb v oblasti IT: konzultace, dodávky IT, zaškolení, servis, prodej výpočetní a kancelářské techniky, spotřební materiál, pravidelnou správu, technickou podporu nebo trvalý dohled.

V systému Vario najdete finance, účetnictví, CRM, obchodní agendy, personální a mzdový systém, stejně jako sklady, výrobu, servis či půjčovnu. Z jednotlivých dílů si skládáte svého kouzelného pomocníka. Vario může být čímkoliv, záleží jen na vás.

Rekonstrukce, oprava, generální oprava, technologie, realizace, výměna: - komponenty řídicích systémů a náhradních dílů značky SIEMENS - dodávky dílů a software - zrychlené dodávky dílů do 24 hodin - opravy výměnným způsobem do 24 hodin u firmy SIEMENS v Německu - distribuce Micro-PLC SIEMENS S7-200 - automatické celky ...

Vývoj a organizace testování v rámci přijímacích zkoušek. Přijímací ukoušky. Srovnávací zkoušky. Internetové kurzy. Vzdělávací kurzy. On-line testy.

Psychologické poradenství: - řešení partnerských a vztahových problémů - řešení psychosexuálních problémů - řešení vztahových mezigeneračních problémů - zvládání krizových životních situací - zvýšení sebedůvěry a sebevědomí - poruchy příjmu potravy - psychodiagnostika.

Projekční kancelář. Projekční činnnost, projektování: -projektování v investiční výstavbě -inženýrská činnost. -architektonické studie. -projekty interiérů.