Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Certifikát: Microsoft Navision. Služby: -komplexní servis v oblasti řízení a využití informačních technologií: -konzultační služby (analýza potřeb a procesů, shoda procesů s cíli aj.) -využití teorie omezení (TOC*) -řešení mobilního prodeje -vývoj aplikací softwaru na zakázku.

Nabízí prodej letenek, rezervace online, široký výběr eurovíkendů, zájezdů a individuálních pobytů, ubytování a pronájem aut v zahraničí, překladatelské a tlumočnické služby. Kompletní servis pro úspěšnou služební cestu do zahraničí.

Tvorba 3D/2D videa (BluRay, DVD). Realitní činnost (pronájmy, nákup, prodej, development). Digitalizace (výkresy 2D/3D modely, texty, diapozitivy, filmy).

Prodej - digitální fotoaparáty CANON, NIKON Návrhy - firemní loga Návrhy - tiskoviny Dodávka - vlastní počítače KP SOFT - stolní PC - notebooky - servery - tiskárny OKI, EPSON - LCD monitory EIZO, NEC - komponenty Kusová výroba - počítače KP SOFT Internetové ...

Architektonický ateliér: - tvorba projektů architektonického a výtvarného charakteru - zpracování projektů včetně 3D vizualizací a modelů - občanské stavby - bytové stavby - interiéry.

Potisk, výroba, prodej, e-shop: - tiskopisy - pokladní kotoučky - plotrové role - flipchartové bloky - kancelářský papír - papírové sáčky

Činnost: - realizace stavebních zakázek a poskytování specializovaných právních a finančních služeb - sanace betonových konstrukcí a rekonstrukce staveb - injektáže a sanace trhlin, injektáže průsaků a sanace vlhkého zdiva. Vzdělávání.

Prodej knih, učebnic, map a průvodců.

Ambulance estetické medicíny ve Valašském Meziřící v okrese Vsetín nabízí kosmetická ošetření a neinvazivní metody modelace postavy. Patří mezi ně neinvazivní bezbolestná liposukce, mezoterapie, ošetření akné, odstranění jizev, strií, celulitidy, lifting obličeje (facelifting), dermolissage, zmírnění pigmentace, hyperpigmentace. Provozovny máme ...

AMEM-Ambulance estetické medicíny má provozovnu v budově záchranné služby Bystřice pod Hostýnem, okres Kroměříž. Nabízíme zde služby neinvazivní mezoterapie, trvalá epilace, odstranění celulitidy, akné, jizev, strií, bezbolestná liposukce, facelifting, dermolissage, zmírnění pigmentace, hyperpigmentace, akné, odstranění jizev, strií, celulitidy a ...

Realitní kancelář, agentura: - byty, domy, chalupy - pozemky - nebytové prostory.

HOLLY Pánský Salon - tradiční holičství s moderními prvky pánského kadeřnictví.

Pojízdné kadeřnictví - jezdíme po primárně vesnicích, ale také třeba na festivalech nebo soukromých akcích.

Služby: -úklid -zahrada -údržba -žehlení -hroby -zvířestvo -party servis.

Tetovací a piercingové studio. Služby: - tetování - piercing - permanentní make-up - mikrodermální implantáty - nastřelování náušnic - prodej šperků.

Zlínský barber shop. Pánské holičství v budově OD Zlín. Služby: - pánské střihy - úprava vousů - hladké holení břitvou.

Nový Barbers v Olomouci. Měníme pověst pánského holičství a klasických střihů v new school jako je například Hair Tatto a nebo Razor fade Pompadour.

Rozmazlujem vlasy - kadeřnictví. Používáme přírodní kosmetiku, Cruelty free, bez parabenů a sulfátů.

Barber Shop San Andreas nabízí kvalitní a profesionální služby pro pravé gentlemany. Holení břitvou, stříhání a úprava vlasů.

Dusan's barbershop - ryze pánské holičství. Služby: - klasické pánské stříhání - úprava vousů - barvení vousů - peeling obličeje.

Original Barbershop U Borise - tradiční pánské holičství

Vývojové a konstrukční práce pro letecký, automobilový a ostatní průmysl; -pevnostní a crashové analýzy -zpracování etap technické přípravy výroby, dokumentace k výrobkům, návrh designu interiérů automobilů, letadel a průmyslových výrobků.