Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Reklamní činnost. Ofsetový a rotační tisk. Velkoplošná reklama. Reklamní předměty. Mediální prezentace. Reklamní textil. Dárkové reklamní předměty.

Pedikúra, manikúra. Čínská Tuina masáž. Thajská masáž nohou. Reflexologie chodidla. Masáž v sedě. P Shine. Masáž lávovými kameny.

Michaela Vojtěchová se zaměřuje na hloubkové čištění koberců, čalounění, a interiérů vozidel.

Společnost STORAGE SERVIS s.r.o. se specializuje na poskytování komplexních logistických služeb. Naší hlavní činností je skladování, balení a distribuce zboží. S více než 3, 500 m2 skladovacích prostor nabízíme širokou škálu služeb, které uspokojí potřeby jak velkých, tak malých podniků. Poskytujeme bezpečné a spolehlivé uchování zboží v ...

Internetový obchod, eshop: - nerozbitné, plastové sklenice - sklenice na rozlučku - nerozbitné nádobí a příbory - prostírání, ubrousky - svíčky, svícny.

Ing. Kristýna Jelínková je kosmetička a vizážistka z Pardubic, která se specializuje na svatební a osobní líčení.

Alice Vítková provozuje psí salon v Pardubicích. Služby zahrnují stříhání, trimování, vyčesávání, koupání, fénování, stříhání drápků, čištění análních žláz, úpravu štěňat, poradenskou činnost, depilaci uší a další.

Pronájem prostor ve Zlíně. Komerční, výrobní, sportovní prostory, sklady, obchody a kanceláře Zlín.

Společnost ATELIER 2002, s.r.o., se sídlem v Brně, se zabývá širokým spektrem projekčních a architektonických služeb. Jejich hlavní činností je projekční činnost ve stavebnictví, která zahrnuje architektonické řešení staveb, projekční práce v celém rozsahu projektové dokumentace, a to především v oblasti rekonstrukcí a novostaveb ...

Masáže: - Indická masáž hlavy - Hawajská masáž - Lomi Lomi - lávové kameny - baňkování - reflexní masáž plosky nohy.

Firma se zaměřuje na dodávky na klíč v oblasti energetiky, plynárenství a odpadového hospodářství. Na poli chemie a zpracování ropy jsou klíčovou oblastí průmyslové technologie Oil&Gas. Zajišťujeme 3D projektování a procesní design.

Ve firmě BD Interiéry sídlící v Jihlavě poskytujeme návrhy a realizace bytových interiérů. Pro bližší informace navštivte náš web www.bd-interiery.cz

Firma Derkot provádí deratizaci a dezinsekci. Specializací je pak Specializující hubení štěnic, hmyzu a hlodavců. Vše za bezkonkurenční ceny.

Kadeřnické studio. Provádíme melíry, střihy, barvení a tónování. Prodáváme vlasovou kosmetiku. Získali jsme certifikát o udělení prestižního titulu Eurosalon.

Návrhy, výroba, montáž: - projektování v 3D - zábradlí, madla - francouzská okna, okno - stříšky, pergoly, carporty - brány, branky, plotové výplně - balkony, terasa, terasy -schodiště nerez ocel, celoskleněné, obložené betonové schodiště dřevinami - dveře, zádveří, světlíky - celoskleněné koupelny, koupelna - kuchyně ...

Pobočka firmy RENOGLOB s.r.o. 3D reklama, poutače, makety, dekorace. Výroba: -reklamní 3D poutače, modely a loga -dekorace a rekvizity -figuríny, plastiky, sochy -interiérové dekorace -divadelní a filmové rekvizity aj.

TAJKAR s.r.o. provozuje samoobslužné prádelny v Pardubicích, Hradci Králové a Mladé Boleslavi nabízí rychlé a efektivní praní i sušení velkého prádla.

Firma zajišťuje dotační poradenství a řízení projektů. Klientům pomáháme s krizovým managementem pro příjemce a přípravou projektů na kontrolu od různých orgánů. začínajícím podnikatelům pomáháme s analýzou, přípravou a studií podnikatelského plánu.

Svatební agentura, která zajišťuje svatby na klíč. Realizace kompletních svateb nebo dílčích částí. Specializace na venkovní obřady.

Výkup, svoz a zpracování kovu. Služby: - výkup šrotu - svoz šrotu - demolice/demontáž výrobních hal a zařízení (včetně výškových prací) - stříhání kovového odpadu - autodoprava - odvoz suti.

Společnost M.P.M., spol. s r.o. se zabývá pronájmem, prodejem a stavbou párty stanů a stánků. Na českém trhu působíme od roku 1992.Sídlíme na Praze 5. Nabízíme komplexní služby při pořádání nejrůznějších kulturních, společenských, sportovních a firemních akcí v ČR, SR, SRN a Polsku.

Kompletní instalace a deinstalace výstav Výroba výstavního fundusu Truhlářské práce Stavební práce Sádrokartonářské práce Čalounické práce Sklenářské práce Zámečnictví a kovovýroba Instalace obrazů a uměleckých exponátů všeho druhu - sochy, obrazy, knihy, historické předměty, ... Instalace grafiky Nasvětlení výstav Instalace ...

Smrťáček s.r.o. se specializuje na deratizaci, dezinsekci a dezinfekci na nejvyšší úrovni.

Autorizovaný architekt. Kompletní návrhy interierů včetně návrhů dispozičních stavebních úprav. Zaměření na interiery komerční a nebytové jako jsou např. restaurace, obchody, ubytovací zařízení, kanceláře, školské, kulturní a sportovní zařízení.

Naše společnost TVR data a komunikace s.r.o. zajišťuje kompletní služby v oblastech data - hlas - obraz - bezpečnost. Poskytujeme dodání, instalaci, správu a servis: - analogových a digitálních telefonních centrál ALCATEL a PANASONIC (včetně softwarových programů pro CALL centra, integrace do CMS, účtování hovorů) - přístupových, ...