Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Specializujeme se na vytváření marketingových a komunikačních strategií a realizaci projektů ve farmacii a zdravotnictví.

Nabízíme: - digitální marketingové kampaně. - řešení pro správu a vývoj internetových aplikací

Finanční poradenství Organizační poradenství Marketing

Služby: - správa IT - menší a středně velké firmy - kompletní dodávka a servis veškerého materiálu a služeb - kamerový a zabezpečovací systém na klíč

Hlavní předměty činnosti: instalace a správa ICT infrastruktury administrace sítí prodej hardware a software helpdesk a servisní podpora provoz datového centra virtualizace a konsolidace serverů webhosting IT konzultace a analýzy vývoj software provoz software jako služby (SaaS)

Realitní a správní firma Nabízíme zajištění pronájmů a prodeje Vašich domů, bytů a objektů.

vlasový ateliér a e-shop s profesionální vlasovou kosmetikou.

měření a detekce zdrojů ultrazvukových signálů

Projekty - interiéry - průmyslové a občanské stavby - rodinné domy

Vytvářím pestrobarevný minimalistický design. Navrhuji pro tisk i digitální média – specializuji se na loga, firemní vizuální styl, katalogy, weby a knihy.

Služby: - realitní kancelář - správa nemovitostí

Činnost: - bytové, občanské a průmyslové výstavby - architektura, projektování a engineering

Poradenství v gastronomii a zavádění systému kritických bodů HACCP.

Poradenská a konzultační činnost: - oblast ochrany ovzduší a životního prostředí - kompletní řešení oblasti ekologie a životního prostředí ve Vašem podniku či společnosti. Přednášky: - oblast ochrany ovzduší

Fotografické služby. Fotografování: - interiérů a exteriérů architektonických objektů - ateliérové fotografování koček, psů a ostatních mazlíčků - produktová fotografie - fotografování akcí.

Jsme moderní a česká společnost zabývající se marketingem a poradenstvím.

Služby: - projekční ateliér - zpracování projektové dokumentace pro novostavby, dostavby a rekonstrukce bytových a občanských staveb