Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Výroba, prodej, montáž, servis, oprava: -markýzy: -korbové -výsuvné rolovací -balkonové -velkoplošné zastřešovací konstrukce -altány, stany, bannery -slunečníky, zahradní party altány -pergoly -vlajky: - beachflag - stožářové vlajky - reklamní - stolní -reklamní potisk

Vedení transformačních seminářů, inspirativních večerů i dlouhodobá pravidelná cvičení. Nabídka: - celistvé firemní vzdělávání přes všechny složky osobnosti - mužské kruhy - semináře a večery pro muže, kteří si chtějí svůj život vědomě užít - individuální sezení - aikido - pravidelné cvičení. Bistro Zahrada - bistro a bioobchod.

Profesionální úklidový servis: - uklízíme komerční prostory i domácnosti - čistíme koberce a čalounění - půjčujeme profi stroje na koberce a čalounění

Služby: - sítotisk - prodej sítotiskových barev a příslušenství

Fotograf - fotografie z celého světa. Pořádá: - výstavy - besedy - promítání. Prodej tištěních plakátů - fauna, flora.

Právní služby. Podnikové poradenství. Účetnictví, daně.

Právní služby. Podnikové poradenství. Účetnictví, daně.

Služby : - analýza těla, rekondiční stoly - Body - space vacu therm - Rolletic a lymfodrenáže - detoxikace, masáže, zábaly - radiofrekvence, kavitace - kosmetika, pedikura, manikura - epilace, solárium - výživa, ostatní

Poskytneme Vám profesionály z oblasti IT vývoje nebo pro Vás vytvoříme aplikaci na míru. Nabízíme implementaci a podporu našich vlastních aplikací, které zjednoduší Vaše podnikání.

Konzultační společnost a kreativní firma. Působíme v segmentu luxusního zboží a real estate – rezidenční, kancelářské a komerční projekty.

Činnost: - webhosting - tvorba webových stránek - počítačové sítě - VoIP - internet

Developerská a investiční činnost v oblasti rezidenčních a komerčních nemovitostí. Zprostředkování prodeje a nákupu bytových a nebytových jednotek, rodinných domů a pozemků.

Služby: - komplexní proškolení vašich zaměstnanců v oblasti nástrojů kvality - audity - konzultační a poradenská činnost v oblastech: implementace QMS, implementace integrovaného systému, project management, customer representative, supplier quality assurance, atd.

Vývoj webových her na klíč pro mobilní zařízení. IT služby - vzdálený provoz serverů, aplikací a sítí.

Sportovní zařízení: - posilovna - spinning - jóga - stretiching - twerk - pilates - pole dance - TRX - solárium - sauna.

Překladatelské služby a tisky. Služby technické povahy, marketing, koordinace služeb.

SEO agentura - poskytování reklamních služeb