Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Fotografování - architektura - interiéry - svatby - portréty - akty - reportáže Kurzy, workshopy - fotografování

Nabízíme široké spektrum služeb. Naším cílem je nabídnout partnerům nejen kvalitní a moderní technologie, ale také jim poskytnout zajímavé doprovodné služby, které dále zvyšují hodnotu naší vzájemné spolupráce: - servis - školení - konzultace - technickou podporu - financování - logistiku. Smysl existence naší firmy vidíme zejména ...

Výroba, prodej, montáž, servis, oprava: -markýzy: -korbové -výsuvné rolovací -balkonové -velkoplošné zastřešovací konstrukce -altány, stany, bannery -slunečníky, zahradní party altány -pergoly -vlajky: - beachflag - stožářové vlajky - reklamní - stolní -reklamní potisk

Vedení transformačních seminářů, inspirativních večerů i dlouhodobá pravidelná cvičení. Nabídka: - celistvé firemní vzdělávání přes všechny složky osobnosti - mužské kruhy - semináře a večery pro muže, kteří si chtějí svůj život vědomě užít - individuální sezení - aikido - pravidelné cvičení. Bistro Zahrada - bistro a bioobchod.

Profesionální úklidový servis: - uklízíme komerční prostory i domácnosti - čistíme koberce a čalounění - půjčujeme profi stroje na koberce a čalounění

Služby: - sítotisk - prodej sítotiskových barev a příslušenství

Fotograf - fotografie z celého světa. Pořádá: - výstavy - besedy - promítání. Prodej tištěních plakátů - fauna, flora.

Právní služby. Podnikové poradenství. Účetnictví, daně.

Právní služby. Podnikové poradenství. Účetnictví, daně.

Služby : - analýza těla, rekondiční stoly - Body - space vacu therm - Rolletic a lymfodrenáže - detoxikace, masáže, zábaly - radiofrekvence, kavitace - kosmetika, pedikura, manikura - epilace, solárium - výživa, ostatní

Poskytneme Vám profesionály z oblasti IT vývoje nebo pro Vás vytvoříme aplikaci na míru. Nabízíme implementaci a podporu našich vlastních aplikací, které zjednoduší Vaše podnikání.

Konzultační společnost a kreativní firma. Působíme v segmentu luxusního zboží a real estate – rezidenční, kancelářské a komerční projekty.

Činnost: - webhosting - tvorba webových stránek - počítačové sítě - VoIP - internet

Developerská a investiční činnost v oblasti rezidenčních a komerčních nemovitostí. Zprostředkování prodeje a nákupu bytových a nebytových jednotek, rodinných domů a pozemků.

Služby: - komplexní proškolení vašich zaměstnanců v oblasti nástrojů kvality - audity - konzultační a poradenská činnost v oblastech: implementace QMS, implementace integrovaného systému, project management, customer representative, supplier quality assurance, atd.

Vývoj webových her na klíč pro mobilní zařízení. IT služby - vzdálený provoz serverů, aplikací a sítí.

Sportovní zařízení: - posilovna - spinning - jóga - stretiching - twerk - pilates - pole dance - TRX - solárium - sauna.

Překladatelské služby a tisky. Služby technické povahy, marketing, koordinace služeb.

SEO agentura - poskytování reklamních služeb