Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Reklamní fotograf. Fotografuje: - jídlo a pití - životní styl - portréty - automobilový průmysl - architektura - krajina.

vývoj internetových a intranetových řešení, podpora a poskytování služeb s tím spojených.

Služby: - pořádání koncertů a divadelních představení - agenturní zastoupení - vydávání magazínu Brýle a móda

Vyvíjíme databázové, komunikační a webové aplikace.

Služby, e-shop: - foto-video příslušenství - fotoateliér - tisk fotografií - průkazové fotografie - digitalizace videa

Počítačové poradenství

Kosmetický salon Yvonne Služby: - kosmetika - modeláž nehtů - laser - detoxikační zábaly

Služby: - prodej výpočetní techniky - servis výpočetní techniky - návrh, realizace a správa sítí - hromadné zpracování dat - obnova a zálohování dat - hardware, software a instalace TV/video techniky - PC Hot Line.

Kompletní nabídka webhostingových služeb. Poskytujeme: - tvorba webových stránek, vývoj internetových aplikací - tvorba internetových obchodů (e-shopů) - návrh grafického vzhledu stránek (webdesign) - správa managed serverů - správa firemních LAN sítí.

Vývoj, výroba a servis mikroprocesorových řídících systémů.

Nabízíme fotografické služby: - svatební fotografie - bytový design, architektura - produkty a propagační potřeby firem a hotelů - dále se zabýváme reportážní a ateliérovou fotografií. Další službu, kterou může náš klient využít je natáčení svatebních obřadů a ostatních společenských akcí.

Reklamní agentura. Full service: - prezentace firmy a jejich výrobků - výstavy a veletrhy - průzkumy trhu - organizování tiskových konferencí, banketů či oslav firemních výročí - příprava reklamních kampaní - nalezení a vytvoření základní filozofie podpory prodeje - naplánování reklamních aktivit a optimalizace výdajů na základě ...

Kosmetické studio Služby: - kompletní ošetření pleti, čištění a masáž - speciální pleťové masky - peeling obličeje, úpravu obočí, barvení řas a obočí - depilace obličeje a těla - denní, večerní a svatební líčení

Poskytovatel venkovních reklamních nosičů.

Překlady a tlumočení z německého jazyka.

Služby: - internetová mediální agentura - strategický internetový marketing - plánování a realizaci komplexních internetových reklamních kampaní - Social Media Marketing.

Komplexní zpracování zakázky od zredigování rukopisu přes grafický návrh a zlom až po korekturu a tisk, případně zajišťujeme jen jednotlivé fáze.Tvorba e-knih.

Služby: - projekty rozvodů vody, kanalizace, plynu a vytápění

Služby: - ofsetový tisk, knihtisk - transferový tisk (reklamní předměty) - sítotisk, tamponový tisk - potisk reklamních předmětů (trička, čepice, deštníky, oděvy) - kulturní agentury, umělecká činnost - pořádání eventových akcí, firemní večírky, ...

Služby: - matematicko-statistické zpracování dat - programování webových aplikací - prodej software - technická podpora

Architektonické studio. Služby: - projekční kancelář - realizační činnost - komplexní řešení staveb

Nabízíme služby: - typografické studio - sazba a zpracování technických textů, obsahujících tabulky a grafy - nakladatelská a vydavatelská činnost - tvorba software - grafické a ekonomické speciální aplikace a vývoj databázových aplikací v systémech ORACLE a LOTUS - zpracování publikací do elektronické formy