Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Kurzy, přednášky, poradenství: - celostní smyslné masáže - tantrické masáže - partnerské a osobní poradenství - osobní rozvoj - intimní život.

Ordinace dermatovenerologie, laserové a estetické medicíny.

Česká textilní dílna, šití, výroba, e-shop: - textilní pytlíky, pytlíčky - pytlíky s vyšivkou - bavlněné sáčky, pytlíky - bavlněné roušky - zakázková výroba. Náhradní plnění.

Služby: - zemní práce - demolice - dokončovací práce - drcení stavebních odpadů Výroba, pokládka: - beton, betonů

Služby: - programování aplikací - IT poradenství - stavba počítačů

Psí salón: - koupání, stříhání - krácení drápků - čištění uší, očí - péče o tlapky

Projekce, realizace staveb a interiérů. Interiéry: - hotely a penziony - restaurace - herny a bary - diskotéky, kluby - prodejny, provozovny - kanceláře, recepce, banky - školy - bytové interiéry. Hotelový nábytek: - nábytek Babylon - nábytek Eliška - nábytek Prezident. Realizace staveb: - objekty pro ...

Zabýváme se: -překladami a tlumočením moldavštiny, rumunštiny, češtiny a slovenština.

Kompletní služby pro domácnosti: -pravidelný úklid -hlídání dětí -péče o seniory -údržbářské práce.

Služby: - překladatelské, překlady z němčiny - tlumočnické, tlumočení z německého jazyka. Výuka, jazykové kurzy: - němčina i on - line.

Překlady a tlumočení: - angličtina, francouzština - němčina, španělština

Tiskové služby: - digitální - ofsetové - sítotisk - signmaking

-Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Potrubní a pozemní doprava (vyjma železniční a silniční motorové dopravy) -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické ...

Prodej, servis - výpočetní technika. Služby - kopírování, scanování dokumentů dokumentů - zálohování dat.

Výroba, montáž, údržba: - informační orientační značení - dopravní značení - zrcadla - informační vitríny - městský mobiliář Pronájem reklamních a billboardových ploch. Reklamní činnost.

Poradenské služby - outsourcing - založení nové společnosti - vyhledání obchodních partnerů - průzkum trhu. .

Prodej a pronájem: -domy ve vesničce pro seniory.