Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Mobilní svoz, třídění, likvidaci a recyklaci odpadů. Služby v oblasti požární ochrany, služby v oblasti bezpečnosti práce a prevenci rizik.

Činnost: - reklamní a marketingové

Tiskárna VM PRESS - DTP studio - tisk: vizitky, prospekty, plakáty, kalendáře.

Svozu bioodpadů, rostlinná výroba a agroslužby. Prodej strojů, náhradních dílů i zajištěním následného servisu.

Prodej: -textil -metrový textil, látky -textilní galanterie -doplňky. Sběrné místo čistírny a prádelny. Sběrna, čistírna peří.

Masáže: Breussova, švédské, lymfatické manuální, lávovými kameny

Vývoj informačních systémů, webových aplikací a eshopů na zakázku, dodávky a správa počítačových sítí včetně monitoringu a dohledu nad IT infrastrukturou, komplexní IT podpora stávajících zákazníků.

levné internetové stránky zprostředkování nebankovních půjček

Práce, Služby: -Zajištění dovozu písku -odvoz stavební suti -odvoz komunálního odpadu.

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní a mezinárodní: -sypké materiály ve stavebnictví -stavební stroje -paletizovaný materiál. Stavební práce: -rekonstrukce bazénů -rekonstrukce vozovek -demolice objektů, podlahy. Zemní a výkopové práce: -rovnání, svahování, hloubění příkopů -výkopy stavební jámy -hloubění ...

Kompletní služby v oblasti marketingu, reklamy a PR.

Služby - kosmetika - permanentní make-up - líčení - manikúra - pedikúra.

Služby: -pronájem nemovitostí, bytů. POWERMED - Vysavače se saparátorem Multi-funkční systém se samočistícím separátorem POWERMED GOLD EDITION "antialergický systém pro zdravý domov"

Výkup a zpracování: - kovového odpadu. Provozovna Olomouc U Podjezdu 1, 772 00 Olomouc tel.: 583456390; 602761647

Masérské, rekondiční a regenerační služby

Společnost PROSTOR a.s. provádí komunální, úklidové služby a údržbu zeleně na území hlavního města Prahy i v jeho okolí.

Služby: - ekonomické - administrativní - správa nemovitostí pro vlastníky bytů, pro nájemníky, pro společenství vlastníku, pro družstvo. Realitní kancelář.

Studio Prestige - jsme kosmetický salon z Českých Budějovic a nabízíme kompletní služby pro vaše zdraví a krásu jako je permanentní make-up, bělení zubů, odstranění tetování a další.