Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Dodavatel HW a SW řešení pro malé podniky a živnostníky. V následujících letech se INNETIC zaměřoval zejména na vývoj webových prezentací, webdesign a online marketing a realizoval dodávky webových řešení a e-shopů na míru několika desítkám klientů.

Profesionální VoIP řešení, virtuální ústředny, pevné linky, ochrana sítě a internet

Akciová společnost AWIS Holding, a.s. vznikla v roce 1992. Od počátku se zabýváme vývojem softwaru. Kvalitu služeb zlepšujeme poradenstvím a konzultacemi v oblasti podnikání, gastronomie a správou nemovitostí.

Návrhy interiéru a exteriéru, 3D projektování, projekty zahrad, projekty domů a bytů, koupelen a kuchyní.

Poskytovatel připojení k internetu v oblastech Dobrčice, Ivaň, Kozlovice, Lobodice, Oplocany, Polkovice, Tovačov, Újezdec a Uhřičice (Olomoucký kraj).

Kompletní servis služeb a poradenství v oblasti realit. Prodej bytů a domů v Praze a okolí. Jako obchodník pracuji přes 15 let, v realitách působím od začátku roku 2010. Vedle běžné makléřské činnosti poskytuji nezávislé konzultace při prodeji/koupi nemovitosti, píšu blog s realitní tématikou, jsem spoluzakladatelkou realitní platformy ...

Provozujeme hlídané parkoviště v Praze u Letiště Václava Havla. V ceně parkovného je odvoz luxusním automobilem k letištním terminálům. Nabízíme také služby autoservisu.

Specializujeme se na zprostředkování obchodu a služeb. Dále skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě zasilatelství a zastupování v celním řízení. Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy.

Naším hlavním zaměřením jsou počítačová školení a konzultace v oblasti kancelářských aplikací, CAD software, grafiky, serverů Windows a tvorby webových stránek. Dále se zabýváme vývojem aplikací a tvorbou šablon pro aplikace Office a CAD software, vývojem www aplikací a prodejem CAD a grafického software.

Zprostředkováváme soukromou inzerci nemovitostí soukromým osobám i právní servis.

V našem podniku Attractive poskytujeme erotické masáže. Součástí nabídky jsou tradiční japonské nuru masáže, mýdlové masáže, mazlící masáže či masáž prostaty.

Poskytujeme úklidové služby pro domácnosti, kanceláře a další nebytové prostory. Profesionální úklid jsme ochotni přizpůsobovat zákazníkovo potřebám a mimo úklidu nabízíme také služby doplňkové, jako mytí oken nebo žehlení.

Individuální a párové poradenství - psychoterapie.

Poskytuji služby v oblasti pronájmu pouťových atrakcí. Nabízím staročeskou atrakci Lochness, skákací hrad, autodrom, střelnici, dětské houpačky, autíčka a řetízkové kolotoče na různé společenské akce jako jsou dětské dny, firemní párty, poutě, jarmarky, slavnosti a koncerty.

Webové studio, které se specializuje na tvorbu internetových obchodů na míru pro malé a střední podniky.

Praní, žehleni, chemické čištění, mandlování, opravy a úpravy oděvů, čištění kůží, čištění koberců.

Poskytování kompletního poradenství v oblasti veřejných zakázek pro zadavatele i uchazeče. Jedná se o kompletní agendu zadávacích a výběrových řízení, agendy námitek, zpracování interních předpisů. Pro uchazeče společnost zajišťuje kompletní přípravu nabídky do zadávacího řízení, včetně agendy námitek. Společnost nabízí i širokou školící činnost v ...

Tvoříme profesionální moderní webové stránky a e-shopy. Webdesign, www stránky, webstránky, e-shop, web stránky, seo, internetový marketing.

SkyCom online, s.r.o. nabízí sofistikovaný systém Re-visio pro cloudovou evidenci revizí, zařízení nebo technologií. Evidence revizí, energetický management, kompletní online zpráva nemovitostí a jejich technologického vybavení na jednom místě na dosah ruky.

V případě potřeby vývoje aplikace, ať již webové nebo mobilní pro systém Android nebo iOS. Kromě toho se také zabýváme marketingem, copywritingem, programováním všeho druhu, grafikou a webovými stránkami.

Firma Lotabel poskytuje komplexní služby v oblasti správy a údržby nemovitostí s dlouholetou praxí. Zabýváme se kompletními rekonstrukcemi domů a bytů včetně el. a plynových rozvodů. Zároveň zajišťujeme kompletní údržbářské práce všeho druhu.