Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Mezinárodní silniční nákladní přeprava - kamionová - skladovací prostory

Vydavateľská činnosť Reklamné a marketingové služby Organizovanie kurzov, školení a seminárov Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Poradenská činnosť v oblasti personálneho manažmentu Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických ...

Služby: -kosmetika -nehtové studio. -permanentní make-up-obočí, rtů, očních linek -piercing -tetování -permanentní řasy

Služby: -kadeřnictví. -dámské, pánské, dětské. -svatební účesy

Služby: -plnění vín do lahví -kontrola technologických postupů ve vinařstvích -čištění a sanitace nádob na víno.

Vývoj: - programovém vybavení, software pro radiodiagnostická pracoviště.

Služby: - autodoprava multikárou M25. Prodej_ - destilovaná voda pro technické účely - směsi do ostřikovačů. Outsorcing, poradenství v oblasti metrologie. Ekologie a odpadové hospodářství.

Služby: -kadeřnictví, pánské dámské, dětské -svatební, společenské účesy -značky Wella, Screen Pr. doba dle objednávek. -solárium, vertikální, horizontální -každou středu HAPPY HOUR a otevřeno do 20:00 hod -Sun Studio BlueBox -zn Supre Tan, Australian Gold -Po-Pá 10-16 hod, St 10-20 hod tel. 775975795;722635369

Služby - reklamní a grafické práce - fotografie a video - propagace - marketing - webdesign.

Mobilní svoz, třídění, likvidaci a recyklaci odpadů. Služby v oblasti požární ochrany, služby v oblasti bezpečnosti práce a prevenci rizik.

Činnost: - reklamní a marketingové

Tiskárna VM PRESS - DTP studio - tisk: vizitky, prospekty, plakáty, kalendáře.

Svozu bioodpadů, rostlinná výroba a agroslužby. Prodej strojů, náhradních dílů i zajištěním následného servisu.

Prodej: -textil -metrový textil, látky -textilní galanterie -doplňky. Sběrné místo čistírny a prádelny. Sběrna, čistírna peří.