Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Služby: - mobilní čištění interiérů aut - čištění koberců a čalounění

Komplexní reklamní práce. Služby: - tamponový tisk, sítotisk: - potisk reklamních předmětů - potisk průmyslových výrobků. Výroba, tisk: - letáky, plakáty, samolepky. Prodej, potisk: - reklamní předměty - podložky pod registrační značky, krabice na pizzu - maturitní stuhy - nafukovací balonky . Výroba: - velkoplošná ...

Nabídka konzultativního přístupu, tvorby strategií, rozvojových scénářů, interim managementu a koučování

Fotografování těhotných, miminek, dětí, rodinné foto, portrét, boudoir focení.. Newborn focení. Svatební fotograf.

Studio zaměřené primárně na tvorbu komerční, reklamní, produktové a business fotografie. Zajišťujeme všechny služby tvorby počínaje přípravami, přes produkci, až po finální dokončovací práce v postprodukci. Dále také zajišťujeme tvorbu 2D a 3D animací pro jakékoliv komerční účely.

Personální agentura, servis WouxTeam s.r.o. je zaměřena na personální leasing, outsourcing a dočasně přidělení zaměstnanců. Vyhledávání pracovníků ve střední a východní Evropě a to individuálně dle potřeb klienta Disponuje rozsáhlou databázi pracovníků.

Mějte doma předvánočně uklizeno po celý rok. Dopřejte si více volného času a nechte na nás zařídit vám příjemné, čisté prostředí nejen u vás doma, ale třeba i ve vaší kanceláři či jiných komerčních a společenských prostorách.

Pracuji jako psycholog a psychoterapeut, nabízím psychologické poradenství a pomoc ve složitých životních situacích, pakliže se potýkáte s depresí či úzkostí, máte vztahové nebo rodinné problémy, nezvládáte své duševní onemocnění anebo poruchu.Pokud potřebujete pomoc psychologa, kontaktujte mě.

Poskytuji poradenské a manažerské služby vlastníkům firem při přípravě firmy na prodej, na příchod investora, při přípravě prodejního procesu, hledání vhodného investora a další finančně strategické poradenství.

Jsem zkušený project manager a online consultant. Potřebujete poradit nebo pomoci s online projektem? Napišt mi!

Jsme web, který se specializuje na online porovnávání půjček, pojištění, mobilních tarifů a energie (plyn a elektřina)

Robeeto vám zprostředkovává práci šikovných lidí. Chceme nabízet ty nejkvalitnější možné služby za co nejlepší ceny

Masáže: - klasické masáže - ruční lymfodrenáže nohou - bioenergetické tlumení bolestí svalů - poradna pro regeneraci sil přírodními prostředky - světelná terapie polarizovaným světlem přístrojem BioStimul - věštba vývoje nejbližšího osudu na dálku

Spoluzakladatelka a jednatelka personální agentury Axial. Sháním lidem práci a firmám skvělé zaměstnance. Pracovníky poskytujeme formou brigády, zaměstnání, outsourcingu, outplacementu a dalšími formami spolupráce.

BizMachine pomahá klientům efektivněji řídit B2B obchod a zvyšovat tak výnosy. Naše platforma BizMachine kombinuje analytickou práci s informacemi o firmách, prediktivní analytiku a praktické nástroje pro obchodniky a manažery. Naši klienti tak umějí efektivně oslovit celý svůj relevantní trh a dosahují vyšší produktivity na obchodníka. ...

Služby: - správa a úklid nemovitostí Montáž, servis: - zabezpečovací systémy EZS a EPS - přístupové a docházkové systémy - domácí telefony Správa datových sítí.

Altreon s.r.o. - provádíme veškeré čištění a opravy potrubí, včetně bezvýkopového. Také provádíme čištění a vývoz jímek, septiků a veškerých nádob. Neváhejte a kontatktujte profesionály s veškerým servisem.

Tato webová stránka zastupuje sdružení osob, které vás krátkodobě nebo i napořád zbaví starostí s vedením/řízením vaší společnosti. Dokážeme za vás vyjednávat v nepříjemných situacích, provedeme marketingové analýzy, nastavíme cash flow, případně pro vás najdeme finančního nebo strategického partnera.

Stránky realitního makléře pro hlavní město Prahu a Středočeský kraj. Prodej a pronájem nemovitostí.

Zajišťujeme komplexní úklid určených prostor. Práce je prováděna vlastním materiálem, nástroji, vybavením, dopravou a případným dozorem potřebným k zajištění celé práce.

Naší hlavní činností je vypracovávání podkladů pro bakalářské, diplomové anebo rigorózní práce, studijní poradenství a konzultace. Do dnešního dne jsme spolu s našimi odborníky vypracovali podklady a poradili stovkám spokojených anonymních zákazníků.

Autozastavárna berem do zástavy auta peníze do 30min

Jsme tradiční pánské holičství. Profesionálně upravíme vás účes i vous a ještě si u nás pochutnáte na sklence něčeho dobrého. Najdete nás v Metropoli Zličín a nově i v OC Chodov.

Konzultační společnost v oblasti E-commerce, Logistiky a Supply chain. Jsme seniorní profesionálové s mnohaletými zkušenostmi. Umíme logistiku a e-commerce čerstvých potravin.Procesy, nástroje, expertízy. Působíme mezinárodně.

Od roku 2002 poskytuje naše firma úklidové služby, a od roku 2010 se zabýváme fyzickou ostrahou objektů, obsluhou vrátnic a recepcí. V tomto oboru se naše klientela každým rokem rozrůstá. Řada spokojených organizací, firem a domácností u nás opětovně žádají o nabídku služeb v těchto kategoriích: zajištění stálého úklidu, fyzická ostraha objektů, ...