Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Masáže: Breussova, švédské, lymfatické manuální, lávovými kameny

Vývoj informačních systémů, webových aplikací a eshopů na zakázku, dodávky a správa počítačových sítí včetně monitoringu a dohledu nad IT infrastrukturou, komplexní IT podpora stávajících zákazníků.

levné internetové stránky zprostředkování nebankovních půjček

Práce, Služby: -Zajištění dovozu písku -odvoz stavební suti -odvoz komunálního odpadu.

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní a mezinárodní: -sypké materiály ve stavebnictví -stavební stroje -paletizovaný materiál. Stavební práce: -rekonstrukce bazénů -rekonstrukce vozovek -demolice objektů, podlahy. Zemní a výkopové práce: -rovnání, svahování, hloubění příkopů -výkopy stavební jámy -hloubění ...

Kompletní služby v oblasti marketingu, reklamy a PR.

Služby - kosmetika - permanentní make-up - líčení - manikúra - pedikúra.

Služby: -pronájem nemovitostí, bytů. POWERMED - Vysavače se saparátorem Multi-funkční systém se samočistícím separátorem POWERMED GOLD EDITION "antialergický systém pro zdravý domov"

Výkup a zpracování: - kovového odpadu. Provozovna Olomouc U Podjezdu 1, 772 00 Olomouc tel.: 583456390; 602761647

Masérské, rekondiční a regenerační služby

Společnost PROSTOR a.s. provádí komunální, úklidové služby a údržbu zeleně na území hlavního města Prahy i v jeho okolí.

Služby: - ekonomické - administrativní - správa nemovitostí pro vlastníky bytů, pro nájemníky, pro společenství vlastníku, pro družstvo. Realitní kancelář.

Studio Prestige - jsme kosmetický salon z Českých Budějovic a nabízíme kompletní služby pro vaše zdraví a krásu jako je permanentní make-up, bělení zubů, odstranění tetování a další.

Inzerce nemovitostí. Prodej a pronájem bytů, domů, pozemků, chat a chalup z celé ČR.

Nabízím profesionální fotografování a úpravu fotek. Většinu mého portfolia tvoří glamour/budoir fotky i na netradičních místech, portréty, fashion, ale také rodinné fotografie. Vždy volím individuální přístup a upřednostňuji kreativní focení venku, ale je možné se domluvit i na focení v ateliéru.

Projektová kancelář, která se zabývá moderní architekturou. Nadčasová a velkoryse prosvětlená architektura zrcadlí název společnosti a tvůrčí filozofii svých autorů, vyznávajících čistý, minimalistický design, přímé linie a výhradně špičkové materiály. Zajišťujeme projekty rodinných domů, interiérový design i zahradní architekturu.

Jsme společnost zabývající se Rapid prototypingem. Nabízíme komplexní řešení pro 3D tisk a karbonové kompozity .

Nákupní galerie -dovoz ze zahraničí značkové oblečení pro děti

řemeslné práce v oboru elektro, IT, a pod.

Pomáháme klientům s marketingem a propagací. Zaměřujeme se především na marketingové strategie a jejich realizace, marketingový audit a marketingový outsourcing. Rádi podáme pomocnou ruku v rozsahu, který je pro vás akorát. Jsme odborníci, kteří jsou zběhlí v plánování a supervizi kampaní, analýzách, tvorbě strategií, nastavování rozpočtů a ...