Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Naším hlavním zaměřením jsou počítačová školení a konzultace v oblasti kancelářských aplikací, CAD software, grafiky, serverů Windows a tvorby webových stránek. Dále se zabýváme vývojem aplikací a tvorbou šablon pro aplikace Office a CAD software, vývojem www aplikací a prodejem CAD a grafického software.

Zprostředkováváme soukromou inzerci nemovitostí soukromým osobám i právní servis.

V našem podniku Attractive poskytujeme erotické masáže. Součástí nabídky jsou tradiční japonské nuru masáže, mýdlové masáže, mazlící masáže či masáž prostaty.

Poskytujeme úklidové služby pro domácnosti, kanceláře a další nebytové prostory. Profesionální úklid jsme ochotni přizpůsobovat zákazníkovo potřebám a mimo úklidu nabízíme také služby doplňkové, jako mytí oken nebo žehlení.

Individuální a párové poradenství - psychoterapie.

Poskytuji služby v oblasti pronájmu pouťových atrakcí. Nabízím staročeskou atrakci Lochness, skákací hrad, autodrom, střelnici, dětské houpačky, autíčka a řetízkové kolotoče na různé společenské akce jako jsou dětské dny, firemní párty, poutě, jarmarky, slavnosti a koncerty.

Webové studio, které se specializuje na tvorbu internetových obchodů na míru pro malé a střední podniky.

Praní, žehleni, chemické čištění, mandlování, opravy a úpravy oděvů, čištění kůží, čištění koberců.

Poskytování kompletního poradenství v oblasti veřejných zakázek pro zadavatele i uchazeče. Jedná se o kompletní agendu zadávacích a výběrových řízení, agendy námitek, zpracování interních předpisů. Pro uchazeče společnost zajišťuje kompletní přípravu nabídky do zadávacího řízení, včetně agendy námitek. Společnost nabízí i širokou školící činnost v ...

Tvoříme profesionální moderní webové stránky a e-shopy. Webdesign, www stránky, webstránky, e-shop, web stránky, seo, internetový marketing.

SkyCom online, s.r.o. nabízí sofistikovaný systém Re-visio pro cloudovou evidenci revizí, zařízení nebo technologií. Evidence revizí, energetický management, kompletní online zpráva nemovitostí a jejich technologického vybavení na jednom místě na dosah ruky.

V případě potřeby vývoje aplikace, ať již webové nebo mobilní pro systém Android nebo iOS. Kromě toho se také zabýváme marketingem, copywritingem, programováním všeho druhu, grafikou a webovými stránkami.

Firma Lotabel poskytuje komplexní služby v oblasti správy a údržby nemovitostí s dlouholetou praxí. Zabýváme se kompletními rekonstrukcemi domů a bytů včetně el. a plynových rozvodů. Zároveň zajišťujeme kompletní údržbářské práce všeho druhu.

Jsme tým zkušených a kreativních internetových specialistů.

Nabízíme kvalitní portfolio služeb s důrazem na individuální řešení a profesionální přístup od nejmenších klientů po největší hráče na českém trhu.

Favi.cz je vyhledávač nábytku, dekorací a inspirací. Sdružuje nabídku ověřených českých kamenných obchodů i e-shopů.

Rekvalifikační a školící činnost v oblasti zdravého životního stylu, psychologické poradenství, psychoterapie a koučink.

Hledáte levné parkování u letiště Praha? Ztrácíte přehled o cenách všech hlídaných parkovišť? Vyzkoušejte náš srovnávač cen parkovišť u letiště Václava Havla, který funguje zároveň i jako booking. Seřadit parkoviště lze podle cen, ale také dle hodnocení.

Úplný a profesionální servis v oblasti ražby fólií a slepotisku do formátu B1. Výrobky: - svatební oznámení, doplňky pro svatební den - novoročenky, papírové tašky s textilními uchy - papírové visačky, smuteční tiskoviny, vstupenky s ochranou - vizitky, hlavičkové papíry a obálky, košíčky a taštičky na svatební koláče - tašky na ...

Firma WiananGroup™ je obchodně-reklamní a propagační firmou, účinkujeme na českém trhu od dubna roku 2011, přestože působení v této oblasti spadá až k roku 2001. Za tuto dobu jsme vytvořili a zprovoznili několik internetových obchodů, ve kterých nakupují tisíce zákazníků denně, vytvořili jsme desítky webových prezentací, která jsou hodně ...

Výroba plastových a hliníkových oken: -okna, dveře, stěny, zimní zahrady, obklady - hliníkové výrobky -truhlářské práce -realitní činnost -ubytování.