Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
V těžké životní situaci se s důvěrou obraťte na nás, pohřební službu Nostromo. Zajistíme kompletní pohřební služby podle vašeho přání, vše ohleduplně a s pietou. Zařizujeme převozy zesnulých z tuzemska i ze zahraničí a jejich přípravu k obřadu, tisk parte, rakve a příkrovy. Květiny a věnce můžete zakoupit, nebo pouze zapůjčit. Postaráme se o ...

Krematorium. Pohřební služba: Kadaň tel.: 474 336 336, 800 261 128 Jirkov: Zaječická 382 tel.: 474 684 040

Memory In Memory je společnost zajišťující pohřební služby, provozuje kamenictví a krematorium. Zabezpečujeme celé pohřby. Telefonní číslo do krematoria: 475 530 627, 602 836 790. Poskytované služby: - vyřízení písemných náležitostí týkajících se úmrtí - zajištění převozu zesnulého - ceremonie v krematoriu (obřadní síň, kněz nebo ...

Práce, služby: - úklidové - úklid domácností, kanceláří - čištění koberců, sedaček - malířské práce - čištění interiérů vozů.

Konstrukční činnost - tvorba technické dokumentace nářadí - navrhování jednoúčelových strojů - navrhování úprav strojů - tvorba výrobních výkresů výrobků a jejich úprava.

Ateliér Renata - dekorace pro zvláštní příležitosti - balení dárků - tématické dekorace - dekorace interiérů domácností - dekorace interiérů firem. Vinotéka, prodej - víno, vína.

Centrum informací pro občanskou společnost - podpora rozvoje občanské společnosti - informační služby pro veřejnost v oblasti vstupu ČR do EU - vzdělávací a popularizační programy pro veřejnost.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Zasilatelství a zastupování v celním řízení -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování služeb pro ...

Čtyř až pětibarvový (CMYK + přímá barva, nebo tiskový lak) ofsetový tisk plakátů, publikací, brožur a všeho dalšího, kde je nutný nebo výhodný tiskový formát B1 (až 102 x 72 cm) na novém stroji HEIDELBERG SPEEDMASTER CD 102-5. Čtyřbarvový tisk malých formátů (B6 - B3) na stroji HEIDELBERG SPEEDMASTER SM 52-4.

Ofsetový tisk, tisk vizitek, tisk letáků, tisk plakátů, tisk brožur, tisk katalogů, tisk výročních zpráv

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce