Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Služby: - marketingové poradenství - grafické služby.

Služby: - fotografování reklamních a produktových fotografií a profilů firem.

Prodej - foto a příslušenství - fotoaparáty, digitální kamery - filmy, objektivy - brašny - rámečky na foto - dalekohledy - mobilní telefony a příslušenství. Služby - fotokiosek - foto práce, zzpracování fotografii všech formátů - průkazové foto - kopírování černobílé a barevné.

Služby - návrhy a design interiérů - dispoziční řešení interiéru - 3D vizualizace interiéru.

Služby - logistické poradenství, vzdělávání a audity - člen komory logistických auditorů č. 09020.

Služby: - grafické návrhy - předtiskové přípravy - obalový design

Služby: - technické zajištění kulturních, společenských a sportovních akcí

Služby: -tvorba zakázkového software -zpracování webových stránek a internetových prezentací -vytváření e-shopů na míru -poskytování služeb SEO.

Služby: - překlady a tlumočení z anglického jazyka a naopak - specializace na ekonomické, komerční, právní texty a problematiku Evropské unie

Služby: - prodej - ochranné pracovní pomůcky rukavice, oděvy, přilby. šití - lůžkoviny. - tisk - kalendáře, diáře, úpravna vody.

Překlady a tlumočení angličtiny se specializací na právo a ekonomii. Obousměrné překlady textů, lokalizace, doprovodné a konsekutivní tlumočení při konferencích, veletrzích, jednáních a jiných příležitostech doma i na cestách po EU. Jazykové vzdělání a dlouholetá praxe.

Erotický eshop se zaměřením na prodej vibrátorů a sexuálních hraček. Sexshop.

Grafické práce sazba, tisk, navrhnu váš styl Corporate identity, sazba časopisů, katalogy, letáky, inzeráty, DTP, webové prezentace, powerpointové prezentace, zpravodaje pro obce a města

B - P - M = Byznys - PORADENSTVÍ - Marketing. Konzultace, poradenství v oblasti marketingu, plánování, komplexní marketingové služby. Provedeme analýzu aktuálního stavu firmy, marketingu, ekonomiky, firemní struktury a řízení. Optimalizujeme firemní procesy, zaměříme se na efektivitu, snížíme provozní náklady, zvýšíme ziskovost. GARANCE úspěšnosti ...

Provádíme kompletní péči o fasády. Specializujeme se na mytí a čištění fasád střech a dlažeb. Čistění organického znečištění povrchů – odstranění plísní, řas, hub a mechů. Odstranění atmosférických nečistot z povrchů – smogových částic, prachu a dalších nečistot. Odstranění graffiti z fasád.

ONE BRAIN KINEZIOLOGIE je jemná, ale účinná metoda pro podporu zdraví a duševní pohody. Zbaví Vás stresu a chronické únavy, zvýší Vaše sebevědomí, vyřeší vztahové problémy i potíže s učení. Pomůže Vám zvládnout nadváhu i anorexii, skončit s kouřením a zbavit se fobií i psychosomatických obtíží.

Čištění koberců, čalouněného nábytku a interiéru aut. Pracujeme pouze s kvalitním profi tepovacím strojem a čistícími prostředky. V této oblasti služeb máme letité zkušenosti a mnoho spokojených klientů. Zaručujeme rychlou realizaci Vaší objednávky.

Provádíme správu domů, bytů a nemovitostí jak pro společenství vlastníků, tak i pro ostatní organizace. Dále poradenskou činnost pro společenství vlastníků v oblasti SVJ. Rovněž vykonáváme funkci statutárního orgánu pro společenství vlastníků v případě potřeby a dohody.

Grafické studio, nakladatelství eshop: rybářské a myslivecké oblečení. Oblečení pro pejskaře, vtipné motivy, nápady. Vyrábíme oblečení dle vašeho nápadu.

Kompletní služby v oblasti tvorby www stránek a E-shopů. Corporate identity, SEO/SEM. Logotypy, vizitky a tisková grafika.

Provozujeme profesionální call centrum, které zvýší Váš obchodní výkon, spokojenost klientů a otevře nové možnosti v podnikání!

Světelná reklama, polepy aut, velkoformátový tisk, Fototapety, Dekorace do interiéru

Jsme tu pro vás, pokud potřebujete vyrobit prototyp výrobku, upravit a vytisknout prezentační model nebo něco naskenovat a to vše ve 3D.