Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby - poradenství obchodním společnostem - pořádání valných hromad.

Služby - řešení v oblasti informačních technologií a výpočetní techniky - analýza, návrh řešení, realizace a dodávky IT projektů - outsourcing IT specialistů, konzultantů a řešitelských týmů - konzultace, školení, semináře.

Reklamní a eventová agentura - pořádáme firemní večírky, eventy, semináře, kongresy, ...

Anglický nákup. Služby - zprostředkování nákupu v Anglii - nákup zboží, doručení, přeposlání.

Služby: - překlady - právní, ekonomické, technické, audity, atp. (běžné i soudně ověřené), anglický, ruský, německý, francouzský, maďarský jazyk. - tlumočení.

Služby - webdesign - software na míru - IT služby.

Webgame - online webová strategická hra - herní služba.

Služby: - krátkodobý i dlouhodobý pronájem apartmánů a bytů

Služby: - vývoj software - dodávka backendová, webová a mobilní softwarová řešení - hosting a správa serverů

Činnost - marketingové služby v v oblasti farmaceutického průmyslu - distribuce léčivých přípravků.

Služby: - správa u údržba budov - facility management - úklidové služby - fyzická ostraha objektů

Služby - PR, marketing, média - vydavatelství - management a booking hudeb. skupin a umělců - pořádání eventů.

Tvorba webových stránek, internetových aplikací, e-shopů.

PERSPEKTIVA CZ, s. r. o. je personální agentura, specializovaná na vyhledávání a výběr zaměstnanců v oblasti informačních a komunikačních technologií. Společnost vznikla v roce 1996 jako první agentura tohoto typu v ČR. Mezi svými referencemi má i rozsáhlé recruitment projekty, kdy se jednalo řádově o stovky nově přijatých zaměstnanců v ...

Služby: - psychologické poradenství - rodinná terapie

Služby: - restrukturalizace včetně příprav individuálních krizových plánů šitých na míru - krizové řízení - finanční a strategické řízení - fúze, akvizice a odprodeje majetkových podílů - projektové řízení a financování

Služby: - copy centrum - kopírování - skenování - laminování, vazby - razítka, vizitky

Úklidové služby - úklid rodinných domů, bytů, kanceláří - mytí oken - čištění čalouněného nábytku.

Služby - ostraha objektu, osob a majetku - vymáhání pohledávek - detektivní služby - převozy peněz a cenin.

Realitní kancelář: -kompletní realitní služby, nákup, prodej, pronájem, odhady, geodety, právní služby, poradenství: -veškeré typy nemovitostí -byty, rodinné domy -pozemky pro bydlení i komerci -podnikatelské prostory, sklady, výroba -administrativní objekty, obchody, hotely -developerské projekty.

Služby: - velkoplošný, velkoformátový tisk - tisk vizitek, letáků - samolepicí reklama, polepy.

Služby: - oprava, servis počítače, počítačů - webdesign - grafika, tisk - informační a orientační systémy - výroba razítek

Kompletní polygrafické zázemí. Předtisková příprava s CTP, plochý ofsetový tisk vč. povrchových úprav, dokončující zpracování podle Vašich požadavků. Tiskneme časopisy, katalogy, letáky, krabičky, etikety atd. Vyrábíme pokladní a faxové kotoučky.