Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Činnost: - správa nemovitostí - technický dozor investora - odhady, posudky.

Služby - zvukový design a mixování pro reklamu - digitální, televizní, filmové, rozhlasové a počítačové hry - hlasové záznamy - filmování a hudební kompozice.

Dr.Hauschka Store . Prodej, e-shop - přírodní kosmetika Dr.Hauschka. Kosmetické studio - kosmetika - kosmetické ošetření.

Poradenské služby - dotační management - financování projektů - zadávání veřejných zakázek.

Služby - reklamní grafika - prezentace - fotografie

Služby - odvoz a odstranění odpadů - nakládání s chemickými látkami a směsmi - odpadové hospodářství - ekologické poradenství.

Služby: - pronájem vysoce kvalifikovaných zaměstnanců drážních profesí, zejména strojvedoucích se znalostí motorové i elektrické trakce

Činnost: - návrhy i realizace staveb - rekonstrukce nemovitostí či komerčních prostor - správa a údržba nemovitostí - inženýrská činnost

Činnost: - výroba reklamy - kompletní dodávka informačně-orientačních systémů

Služby - tiskárna - velkoplošný tisk - grafické práce - video - výroba reklamy - webdesign. Provozovna - adresa: Klikov 27, 378 06, Suchdol nad Lužnicí.

Služby: - správa serverů, stanic a sítí - dodávky výpočetní techniky a programového vybavení - tvorba webových stránek, databázových aplikací - webhosting

Načítání informací z Akáši - informační pole. Energetické čištění prostoru od negativních energií. Odpovídám na otázky o vztazích, o financích, osudu, životě.... Numerologické výklady Rodinné konstelace. Regresní terapie.

Služby: - skartace dokumentů - vyhledávání, zakádání dokumentů - digitalizace dokumentů - dlouhodobé uložení, archivace dokumentů.

Služby: - tvorba webových stránek - SEO - PPC kampaně - sociální marketing

Služby: - poskytování vysokorychlostního připojení k internetu - poskytování připojení k telefonu

Organizování kulturních akcí, provoz středisek: Turistické informační centrum, Městská knihovna, Městské muzeum, Centrum pro přeshraniční spolupráci, měsíčník Slavonické novinky, pronájmy sálů.

Tiskárna: - tisk a dokončující zpracování příbalových letáků pro farmacii a hygienický průmysl.

Pohřebnictví. Kompletní pohřební služba: -non-stop svoz zesnulých -květinové dary -tisk parte -kremace -pohřeb do země -rakve, rakev -kopání hrobů.

Ostraha objektů. Střežení: - areály firem, staveb - stavební stroje - majetek. Hlídková a patrolovací služba. Kontrola zabezpečení majetku. Výjezdová skupina. Detektivní služby.

Reklamní studio: - grafika - velkoplošný tisk - digitální tisk - sublimační tisk - kalendáře - reklamní bannery - dresy - billboardy - samolepky.

Design, reklamní studio: -tvorba samolepicích nápisů a znaků na výklady, auta, firemní štíty, panely -tisk samolepících papírových a hliníkových etiket -prodej reklamních a dárkových předmětů s možností potisku-tužky, klíčenky aj. -tisk čárkového kódu Maloobchod, velkoobchod ložisek: -šrouby pro ocelové konstrukce ...

Technické služby: - komplexní služby v oblasti nakládání s odpady, ekologické poradenství, zřizování a provozování zařízení pro nakládání s odpady včetně svozu a separace odpadů - opravy veřejného osvětlení, údržba a úklid komunikací včetně zimní údržby - řízená skládka Osová Bítýška - 607 831 367 - výroba a rozvoz jídel, zajištění jídel ...