Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Činnost: - přímé vyhledávání zaměstnanců - zastupování zaměstnanců - poradenství v oblasti lidských zdrojů.

Činnost: - Sci-fi a fantasy nakladatelství

Služby: - psychologické poradenství - psychoterapie

Reklamní agentura - velkoformátový tisk - grafické práce - letáky, vizitky - propagační materiály.

Výroba: -výkup železa, barevných kovů.

koučování, osobní rozvoj, psychoterapie, školení v oblasti sociálních služeb a osobního rozvoje,

Ofsetová tiskárna. Plnobarevný ofsetový tisk do formátu B1 - brožury, katalogy, letáky, plakáty - falcování, vazba V1 - výroba direct mailingu a speciálního dokončujícího zpracování nástroji Kodak VL 200 - kompletní předpříprava (prepress). - technologie Heidelberg/Creo.

Maloobchod, prodej: - kancelářská technika - ekosvětla - spotřební materiál - kalendáře, razítka. Servis: - kancelářská technika CANON, HP. Barevné a černobílé kopírování. Vazby: - laminování.

Středisko Metalšrot a.s. Jihlava zajišťuje ekologické likvidace autovraků, technologických celků a výkup a recyklace kovového odpadu, železa i barevných kovů . V lokalitě Vysočina máme další střediska: - Třebíč 674 01, Hrotovická 175 tel. 568843037 email: trebic@metalsrot.cz - Žďár nad Sázavou 591 01, Jihlavská 975/12 tel. ...

Středisko Metalšrot a.s. Svitavy zajišťuje výkup a recyklace kovového odpadu, železa a barevných kovů . V lokalitě Pardubický kraj má firma další středisko: - Svitavy, Průmyslová 2066/9 Předměstí - 724217517. Sídlo firmy je v Tlumačově. Výkup, zpracování: -kovový odpad, železo, barevné kovy.

Středisko Metalšrot a.s. Brno zajišťuje výkup a recyklace kovového odpadu, železa a barevných kovů. Hlavním oborem je ekologická likvidace autovraků - nepojízdných vozidel. V lokalitě Jihomoravský kraj má firma několik dalších středisek: - Kuřim, U stadionu 1300 - 606664474 - Letovice, Pražská 708/78 - 606664463 - Kobylí, Areál Pátria ...

Středisko Metalšrot a.s. Olomouc zajišťuje výkup a recyklace kovového odpadu, železa i barevných kovů . Hlavním oborem je ekologická likvidace autovraků, technologických celků. V lokalitě Olomoucký kraj máme další střediska: - Hranice, Tovární - 731428517 - Prostějov, u Stadiónu - 604297170 - Šumperk, Hybešova 3206/2 - ...

Středisko Znojmo. Výkup, zpracování: -kovový odpad, železo, barevné kovy. Ekologická likvidace autovraků.

Středisko Šumperk. Výkup, zpracování: -kovový odpad, železo, barevné kovy. Ekologická likvidace autovraků.

Výkup, zpracování: - kovový odpad - barevné kovy. Ekologická likvidace autovraků, elektrospotřebičů, bílé techniky, kabelů z hliníku a mědi.

Středisko Dřevnovice. Výkup, zpracování: -kovový odpad, železo, barevné kovy. Ekologická likvidace autovraků.

Středisko Metalšrot a.s. - Staré Město. Výkup, zpracování: - kovový odpad - barevné kovy. Ekologická likvidace: - autovraků - elektrospotřebičů, bílé techniky - kabelů.

Středisko Metalšrot - Třebíč. Výkup, zpracování: -kovový odpad, železo, barevné kovy.

Středisko Metalšrot a.s. - Slavičín. Výkup, zpracování: - kovový odpad - barevné kovy. Ekologická likvidace: - autovraků - elektrospotřebičů, bílé techniky - měděných, hliníkových kabelů.

Středisko Hranice. Výkup, zpracování: -kovový odpad, železo, barevné kovy. Ekologická likvidace autovraků.

Středisko Metalšrot a.s. - Uherský Brod. Výkup, zpracování: - kovový odpad - barevné kovy. Ekologická likvidace: - autovraků - elektrospotřebičů, bílé techniky - měděných, hliníkových kabelů.

Středisko Metalšrot a.s. - Žďár nad Sázavou. Výkup, zpracování: - kovový odpad - barevné kovy.