Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Papírenská výroba, výrobce, e-shop: - papírové karnevalové, masopustní masky - papírové škrabošky . papírové nasazovací hlavy - lampiony, girlany - konfety - papírové čepice, klobouky. Zakázkový výroba: - papírové praporky, lampiony, klobouky, masky a další.

Činnost: - výroba PVC samolepek - potisk textilu - polep výloh, automobilů.

Zpracování plánu BOZP funkce koordinátora BOZP Průkazy energetické náročnosti budov Poskytují - průkaz energetické náročnosti budovy Geodetické práce Inženýrská činnost - inženýrskogeologické průzkumy - technický dozor stavebníka při realizaci stavby - ověření kvality provedení stavby před dokončením Činnost ...

Činnost: - zpracování PUR odpadů - zpracování PE, PP mikrovlákna.

Tvorba internetových stránek. Správa sociálních sítí Facebook a Instagram. Grafický design, korporátní identity a branding. Správa kampaní na Facebooku, Googlu a Seznamu.

Úklidové služby - pravidelné i jednorázové úklidy - čištění sedacích souprav, čalounění a koberců - údržba zahrad, zeleně.

Služby - poradenství, vzdělávání, rozvoj lidských zdrojů. Kancelář - adresa: Nádražní 397, Havlíčkův Brod.

Služby - líčení, vizážistika - stylistika - barevná typologie.

Poskytuje: -bezdrátové připojení k internetu. Internetová kavárna Prodej, maloobchod: -výpočetní technika -software, hardware -správa sítí, tvorba sítí, Novell, WIN NT.

Služby: - grafické práce - fotografické práce - digitální potisk textilu

Grafické studio: - černobílý, barevný tisk do formátu A3 - černobílé, barevné kopírování - velkoformátové kopírování - scanování - laminování - kroužková, lištová, drátěná vazba

Služby: - internetové připojení - připojení k internetu.

Služby - webdesign - internetové prezentace - webové a mobilní aplikace.

Služby - velkoplošný tisk - světelná a neonová reklama.

Pobočka. Supermarket. Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -široký sortiment, velká prodejní plocha -potraviny -smíšené zboží -domácí potřeby

Pobočka. Supermarket. Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Motorová silniční nákladní autodoprava: -doprava zboží a materiálu -dodávkové automobily -celková hmotnost do 3,5 t.

Cukrářská,cukrárenská výroba: -zákusky,rolády,řezy -cukroví-vánoční,velikonoční -dorty-svatební,narozeninové, ke slavnostním příležitostem -dezerty -výroba dle přání zákazníka.

Luxusní kavárna na náměstí v centru města Vyškova: -kapacita 50 míst -samostatná herna s ruletou a Jackpotem -internet,bezdrátové připojení WIFI -káva ILLY (jako jediná ve Vyškove a okolí) -pivo Plzeňský prazdroj,Gambrinus -nealkoholické nápoje -alkoholické nápoje -značková vína,značkové víno -míchané nápoje -zmrzlina,poháry -zákusky.