Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Bezpečnostní služby Servis a montáž - elektronické zabezpečovací systémy Připojení k pultu centralizované ochrany Úklid Plastové karty - potisk Školení a rekalvalifikace v bezpečnostních službách Elektronické zabezpečovací systémy.

Bezpečnostní služby Servis a montáž - elektronické zabezpečovací systémy Připojení k pultu centralizované ochrany Úklid Plastové karty - potisk Školení a rekalvalifikace v bezpečnostních službách Elektronické zabezpečovací systémy

Činnost: - úklidové služby - hlídání dětí

Montáž - kamerové systémy Prodej a montáž - televizní systémy Elektroinstalační práce Montáž - telekomunikační technika

Bezpečnostní a hlídací služby: - poradenská činnost, bezpečnostní posouzení objektů - zpracování projektové dokumentace slaboproudých systémů a zařízení v systému CAD - zastupování organizací i jednotlivců při zabezpečování objektů, vypracování odborných posudků, doporučení a posouzení stávajícího stavu - kompletní dodávka ...

Úklidové práce - čištění interiérů vozidel - čištění čalouněného nábytku.

Služby - bezpečnostní a dopravní značení pro bezpečné prostředí - povrchové úpravy podlah - strojové čištění podlah - úklid obchodních a administrativních prostor - symboly a značky pro bezpečný provoz

Bezpečnostní služba: - elektrická zabezpečovací signalizace - kontrola vstupu a evidence docházky - systémy průmyslové televize - ozvučení - elektrická požární signalizace - stabilní hasící zařízení - ruční hasící přístroje - perimetrická ochrana - pult centralizované ochrany - zásahové skupiny - fyzická ochrana ...

Služby: - fyzická ostraha objektů, areálů - ostraha obchodních center - pult centrální ochrany (PCO) - úklidové služby. Návrh, montáž: - kamerové systémy - poplachové systémy.

Jsme součástí českého holdingu JABLOTRON, tradičního výrobce alarmů. Naše tradice s poskytováním bezpečnostních služeb ochrany objektů a osob sahá až k roku 1991. Střežíme různé typy objektů (byty, rodinné domy, prodejny, kanceláře, sklady, výrobní haly, instituce a úřady) a vozidla na celém území České republiky.

Služby: - řešení na klíč v oblasti integrace, fyzické bezpečnosti, od poskytování poradenských a konzultačních služeb, zpracování bezpečnostních studií a různých stupňů projektové dokumentace až po realizaci a následný servis systémů technické ochrany (STO), elektronické požární signalizace (EPS), datových center a veškerých přenosových tras.

Veterinární péče v Letovicích a okolí. Poskytujeme veterinární hospitalizaci a ošetření. Doplňkově provozujeme psí a kočičí kadeřnictví.

Služby: - klasické masáže - Breussova masáž - Dornova metoda - kineziotaping.

Digitální tiskové studio - tisk vizitek - velkoplošný tisk - výroba fotoobrazů - samolepky.

Fotografka: - svatební fotografie - portrétní, rodinné foto.

Služby - internetové připojení - kamerové systémy - zabezpečovací technika.

Společnost je oficiálním výhradním distributorem produktů švýcarské laboratoře RegenLab.

Ordinace klinického psychologa s.r.o., PhDr. Eva Hofírková poskytuje diagnostiku, prevenci a léčbu duševních onemocnění i dopravně psychologická vyšetření. Naši ordinaci najdete na Praze 8 v budově polikliniky na ulici Mazurská. Klinická psychologie pro dospělé i děti: - klinicko-psychologické vyšetření - neuropsychologické vyšetření - ...

Prodej, servis - počítače, PC - notebooky, netbooky - LCD monitory. Služby - správa počítačových sítí - reinstalace, zálohování dat, odvirování.

Služby - realizace zadávacích a výběrových řízení - audit veřejných zakázek - konzultační a poradenské služby - právní poradenství. Další činnost - potápěčský kurz, výcvik (tel. 602 481 243).

Služby - vývoj a implementace software - vedení účetnictví - daňové poradenství.