Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
E-shop - svatební dekorace - svatební boty - svatební závoje.

Prodej, servis: - počítače. Služby: - správa počítačových sítí - vývoj software.

Reklamní výroba: - tisk vizitek, letáků, obalů na CD - polepy, samolepky - potisk triček, potisk mikin, potisk čepic a kšiltovek, potisk pracovních oděvů, výšivky UV digitální, velkoformátový tisk, reklamní předměty a dárkové předměty s potiskem.

Služby: - úklidové - generální úklid - úklid domácností - úklid potravinářských provozů, zdravotnických a sportovních zařízení.

Služby: - satelitní sledování a kniha jízd vozidel - instalace SW pro sledování mobilních telefonů - dálkové ovládání zařízení přes mobilní telefon - optimalizace a návrh řešení snížení nákladů pro celkovou hlasovou a datovou komunikaci - zesílení a posílení signálu pro mobilní telefony v síti GSM, UMSTS, CDMA - instalace zařízení ...

Papírenská výroba, výrobce, e-shop: - papírové karnevalové, masopustní masky - papírové škrabošky . papírové nasazovací hlavy - lampiony, girlany - konfety - papírové čepice, klobouky. Zakázkový výroba: - papírové praporky, lampiony, klobouky, masky a další.

Činnost: - výroba PVC samolepek - potisk textilu - polep výloh, automobilů.

Zpracování plánu BOZP funkce koordinátora BOZP Průkazy energetické náročnosti budov Poskytují - průkaz energetické náročnosti budovy Geodetické práce Inženýrská činnost - inženýrskogeologické průzkumy - technický dozor stavebníka při realizaci stavby - ověření kvality provedení stavby před dokončením Činnost ...

Činnost: - zpracování PUR odpadů - zpracování PE, PP mikrovlákna.

Správa počítačových sietí Automatizované spracovanie údajov Poradenská služba a správa a údržba softwaru Výskum a vývoj v oblasti prírodných a technických vied Nakladanie s výsledkami tvorivej duševnej činnosti so súhlasom autora Činnosti v oblasti informačných technológií v rozsahu voľnej živnosti Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému ...

Tvorba internetových stránek. Správa sociálních sítí Facebook a Instagram. Grafický design, korporátní identity a branding. Správa kampaní na Facebooku, Googlu a Seznamu.

Úklidové služby - pravidelné i jednorázové úklidy - čištění sedacích souprav, čalounění a koberců - údržba zahrad, zeleně.

Služby - poradenství, vzdělávání, rozvoj lidských zdrojů. Kancelář - adresa: Nádražní 397, Havlíčkův Brod.

Služby - líčení, vizážistika - stylistika - barevná typologie.

Poskytuje: -bezdrátové připojení k internetu. Internetová kavárna Prodej, maloobchod: -výpočetní technika -software, hardware -správa sítí, tvorba sítí, Novell, WIN NT.

Služby: - grafické práce - fotografické práce - digitální potisk textilu

Grafické studio: - černobílý, barevný tisk do formátu A3 - černobílé, barevné kopírování - velkoformátové kopírování - scanování - laminování - kroužková, lištová, drátěná vazba

Služby: - internetové připojení - připojení k internetu.

Služby - webdesign - internetové prezentace - webové a mobilní aplikace.