Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
Služby - velkoplošný tisk - světelná a neonová reklama.

Pobočka. Supermarket. Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Maloobchod, prodej: -široký sortiment, velká prodejní plocha -potraviny -smíšené zboží -domácí potřeby

Pobočka. Supermarket. Maloobchod, prodej: -potraviny. -smíšené zboží.

Motorová silniční nákladní autodoprava: -doprava zboží a materiálu -dodávkové automobily -celková hmotnost do 3,5 t.

Cukrářská,cukrárenská výroba: -zákusky,rolády,řezy -cukroví-vánoční,velikonoční -dorty-svatební,narozeninové, ke slavnostním příležitostem -dezerty -výroba dle přání zákazníka.

Luxusní kavárna na náměstí v centru města Vyškova: -kapacita 50 míst -samostatná herna s ruletou a Jackpotem -internet,bezdrátové připojení WIFI -káva ILLY (jako jediná ve Vyškove a okolí) -pivo Plzeňský prazdroj,Gambrinus -nealkoholické nápoje -alkoholické nápoje -značková vína,značkové víno -míchané nápoje -zmrzlina,poháry -zákusky.

Finančný leasing Počítačové služby Administratívne služby Vydavateľská činnosť Prenájom hnuteľných vecí Prieskum trhu a verejnej mienky Poskytovanie dátových služieb Služby súvisiace s databázami Reklamné a marketingové služby Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti Sprostredkovateľská ...

Služby - pronájem nemovitostí - vedení účetnictví - ekonomické poradenství. Lesák rekreační středisko - ubytování v apartmánech - adresa: Na Hejtmanské hrázi 244, 378 04 Chlum u Třeboně - tel. 384 797 325.

Personální, procesní a change management pro firmy, vedoucí pracovníky a jednotlivce.

Služby - marketingové poradenství a PR - správa firemních profilů na sociálních sítích - grafika - marketingové kampaně.

Reklamní služby - grafické návrhy - digitální i ofsetový tisk (vizitky, letáky) - velkoplošný tisk - potisk textilu a reklamních předmětů - tvorba webových stránek.

Služby: - kosmetika - manikúra - tetování

Tiskárna - tisk letáků, vizitek, plakátů, kalendářů - velkoplošný tisk - samolepky PVC.

Telekomunikační služby - telemarketing - mobilní operátor.

Služby - internetový portál overenebydleni.cz - seznam ubytování a ubytovacích zařízení po celé České republice.

Počítačové služby Vedenie účtovníctva Prenájom hnuteľných vecí Reklamná a marketingová činnosť Uskutočňovanie stavieb a ich zmien Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu Vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti Sprostredkovateľská činnosť v oblasti služieb Sprostredkovateľská činnosť v oblasti výroby Činnosť podnikateľských, ...

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Služby: - tiskárna - ofsetový tisk - knihařské zpracování - garfické studio Kartonáž, výroba: - krabice

Služby - fotograf - fotografování. Další studio - adresa: Areal AV ČR, Vídeňská 1083, 142 20 Praha 4?.

Služby - developerská činnost - realitní činnost - stavební činnost.

Provádíme: -přímé i nepřímé zastupování subjektů v celním řízení a zastupování v intrastatu -cestovní agentura